Miliki Website E-commerce Sendiri

xbest

Senior
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,951
Points
38
Ketahui Bagaimana Anda Boleh Mempunyai Website E-commerce Sendiri Dengan Kos Serendah 40 Sen Sehari!
Sedia Untuk Terima Bayaran Pada Bila-Bila Masa
24 Jam sehari Secara Automatik!




Inilah yang dinamakan “ Perniagaan Internet Sebenar” yang sepatutnya anda sudah jalankan sejak 4 tahun yang lalu!

Dah la jimat, hampir semua diuruskan oleh sistem pulak tuh!

Dah tahun 2020 ni, takkan masih nak ambil order, urus order secara manual lagi? Takkan nak ambil staff untuk kerja-kerja yang sepatutnya anda boleh automasikan?

Jangan disebabkan anda tanggung kos operasi yang tinggi menyebabkan bisnes anda berada dalam bahaya.

Bermula tahun 2018 saya nampak kebanyakan rakyat malaysia kini rata-rata sudah selesa dengan pembayaran melalui sistem ecommerce..

Ramai juga kalangan usahawan online kita sudah menjual melalui ecommerce..


Cuma yang menjadi masalah sekarang :

  • Kebanyakan servis web ecommerce mengenakan bayaran setiap bulan sehingga mencecah ratusan ringgit..
  • Nak upah orang buat pula kena bayar beribu-ribu ringgit, nanti kalau nak ubah apa-apa lagi, kena bayar lagi..
  • Nak datang kelas pun kadang jauh nak pergi, kelas pun bukan murah lepastu kena upsell lagi..


Oleh sebab itu, maka saya datang dengan solusi terbaru untuk hasilkan panduan ni yang sangat mesra newbie, semua orang pun boleh buat termasuk budak darjah 1..

Memperkenalkan Panduan Buat Duit Dengan E-commerce Untuk Tahun 2020!



Apa yang terkandung dalam panduan ini?

  • Step by step dari ZERO sehinggalah anda boleh menghasilkan web ecommerce sendiri
  • Servis dan plugin yang disarankan untuk hasilkan web
  • Senarai Supplier yang anda boleh guna untuk borong atau dropship
  • Teknik nak naikkan conversion jualan website anda
  • Dan banyak lagi.

Sebagai BONUS anda juga akan dapat VIDEO PANDUAN FB ADS

Jangan risau.. saya jamin anda mudah faham dan boleh terus buat kalau anda tonton satu persatu video ini..

Siapa yang sepatutnya dapatkan panduan ini?

  • Suri rumah atau student yang nak buat dropship
  • Anda yang mahu buat extra income pada tahun 2020
  • Jika anda seorang yang sibuk dengan kerja dan mahukan sesuatu yang boleh diautomasikan untuk generate income
  • Anda yang dah penat layan prospek berjam-jam tapi last-last dia tak beli pun


Siapa pula yang tak patut dapatkan panduan ini?

  • Anda yang sudah guna sistem ecommerce yang lebih advance
  • Anda yang sudah buat sales ratusan ribu ringgit dengan ecommerce
  • Anda yang memang sudah mahir dalam selok belok ecommerce

Tapi Zyan, berapa kos untuk set up semua ni?

Kos yang wajib anda keluarkan minima untuk setiap tahun ialah RM150 atau bersamaan 40 sen sehari.. itu lebih murah berbanding anda bayar sistem ecommerce yang kena kena bayar RM118 setiap bulan dan keatas...

Ya... hanya 40 sen sehari anda boleh mempunyai web yang sudi bekerja dan menerima tempahan untuk anda pada bila-bila masa dan 24 jam sehari walau ketika anda sedang tidur sekalipun...

Sekiranya anda betul-betul berminat dan serius untuk hasilkan pendapatan tahun ini dengan ecommerce boleh lah dapatkan panduan ini..

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Panduan ini akan dijual pada harga RM150 namun disebabkan panduan ini baru hari ini dilancarkan anda boleh dapatkannya pada RM69 sahaja!





Ya.. ini memang harga yang tak masuk akal.. sebab saya nak semua orang mampu dapatkan dan belajar untuk buat web ecom sendiri... jika RM69 pun anda tak mampu sediakan... itu bermakna anda bukan lah seorang yang serius untuk belajar...

Cepat tempah segera sebelum saya tutup tawaran ini! Klik Sini Utk Tempahan.
 

xbest

Senior
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,951
Points
38
Ketahui Bagaimana Anda Boleh Mempunyai Website E-commerce Sendiri Dengan Kos Serendah 40 Sen Sehari!
Sedia Untuk Terima Bayaran Pada Bila-Bila Masa
24 Jam sehari Secara Automatik!




Inilah yang dinamakan “ Perniagaan Internet Sebenar” yang sepatutnya anda sudah jalankan sejak 4 tahun yang lalu!

Dah la jimat, hampir semua diuruskan oleh sistem pulak tuh!

Dah tahun 2020 ni, takkan masih nak ambil order, urus order secara manual lagi? Takkan nak ambil staff untuk kerja-kerja yang sepatutnya anda boleh automasikan?

Jangan disebabkan anda tanggung kos operasi yang tinggi menyebabkan bisnes anda berada dalam bahaya.

Bermula tahun 2018 saya nampak kebanyakan rakyat malaysia kini rata-rata sudah selesa dengan pembayaran melalui sistem ecommerce..

Ramai juga kalangan usahawan online kita sudah menjual melalui ecommerce..


Cuma yang menjadi masalah sekarang :

  • Kebanyakan servis web ecommerce mengenakan bayaran setiap bulan sehingga mencecah ratusan ringgit..
  • Nak upah orang buat pula kena bayar beribu-ribu ringgit, nanti kalau nak ubah apa-apa lagi, kena bayar lagi..
  • Nak datang kelas pun kadang jauh nak pergi, kelas pun bukan murah lepastu kena upsell lagi..


Oleh sebab itu, maka saya datang dengan solusi terbaru untuk hasilkan panduan ni yang sangat mesra newbie, semua orang pun boleh buat termasuk budak darjah 1..

Memperkenalkan Panduan Buat Duit Dengan E-commerce Untuk Tahun 2020!



Apa yang terkandung dalam panduan ini?

  • Step by step dari ZERO sehinggalah anda boleh menghasilkan web ecommerce sendiri
  • Servis dan plugin yang disarankan untuk hasilkan web
  • Senarai Supplier yang anda boleh guna untuk borong atau dropship
  • Teknik nak naikkan conversion jualan website anda
  • Dan banyak lagi.

Sebagai BONUS anda juga akan dapat VIDEO PANDUAN FB ADS

Jangan risau.. saya jamin anda mudah faham dan boleh terus buat kalau anda tonton satu persatu video ini..

Siapa yang sepatutnya dapatkan panduan ini?

  • Suri rumah atau student yang nak buat dropship
  • Anda yang mahu buat extra income pada tahun 2020
  • Jika anda seorang yang sibuk dengan kerja dan mahukan sesuatu yang boleh diautomasikan untuk generate income
  • Anda yang dah penat layan prospek berjam-jam tapi last-last dia tak beli pun


Siapa pula yang tak patut dapatkan panduan ini?

  • Anda yang sudah guna sistem ecommerce yang lebih advance
  • Anda yang sudah buat sales ratusan ribu ringgit dengan ecommerce
  • Anda yang memang sudah mahir dalam selok belok ecommerce

Tapi Zyan, berapa kos untuk set up semua ni?

Kos yang wajib anda keluarkan minima untuk setiap tahun ialah RM150 atau bersamaan 40 sen sehari.. itu lebih murah berbanding anda bayar sistem ecommerce yang kena kena bayar RM118 setiap bulan dan keatas...

Ya... hanya 40 sen sehari anda boleh mempunyai web yang sudi bekerja dan menerima tempahan untuk anda pada bila-bila masa dan 24 jam sehari walau ketika anda sedang tidur sekalipun...

Sekiranya anda betul-betul berminat dan serius untuk hasilkan pendapatan tahun ini dengan ecommerce boleh lah dapatkan panduan ini..

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Panduan ini akan dijual pada harga RM150 namun disebabkan panduan ini baru hari ini dilancarkan anda boleh dapatkannya pada RM69 sahaja!





Ya.. ini memang harga yang tak masuk akal.. sebab saya nak semua orang mampu dapatkan dan belajar untuk buat web ecom sendiri... jika RM69 pun anda tak mampu sediakan... itu bermakna anda bukan lah seorang yang serius untuk belajar...

Cepat tempah segera sebelum saya tutup tawaran ini! Klik Sini Utk Tempahan.
 

xbest

Senior
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,951
Points
38
Ketahui Bagaimana Anda Boleh Mempunyai Website E-commerce Sendiri Dengan Kos Serendah 40 Sen Sehari!
Sedia Untuk Terima Bayaran Pada Bila-Bila Masa
24 Jam sehari Secara Automatik!




Inilah yang dinamakan “ Perniagaan Internet Sebenar” yang sepatutnya anda sudah jalankan sejak 4 tahun yang lalu!

Dah la jimat, hampir semua diuruskan oleh sistem pulak tuh!

Dah tahun 2020 ni, takkan masih nak ambil order, urus order secara manual lagi? Takkan nak ambil staff untuk kerja-kerja yang sepatutnya anda boleh automasikan?

Jangan disebabkan anda tanggung kos operasi yang tinggi menyebabkan bisnes anda berada dalam bahaya.

Bermula tahun 2018 saya nampak kebanyakan rakyat malaysia kini rata-rata sudah selesa dengan pembayaran melalui sistem ecommerce..

Ramai juga kalangan usahawan online kita sudah menjual melalui ecommerce..


Cuma yang menjadi masalah sekarang :

  • Kebanyakan servis web ecommerce mengenakan bayaran setiap bulan sehingga mencecah ratusan ringgit..
  • Nak upah orang buat pula kena bayar beribu-ribu ringgit, nanti kalau nak ubah apa-apa lagi, kena bayar lagi..
  • Nak datang kelas pun kadang jauh nak pergi, kelas pun bukan murah lepastu kena upsell lagi..


Oleh sebab itu, maka saya datang dengan solusi terbaru untuk hasilkan panduan ni yang sangat mesra newbie, semua orang pun boleh buat termasuk budak darjah 1..

Memperkenalkan Panduan Buat Duit Dengan E-commerce Untuk Tahun 2020!



Apa yang terkandung dalam panduan ini?

  • Step by step dari ZERO sehinggalah anda boleh menghasilkan web ecommerce sendiri
  • Servis dan plugin yang disarankan untuk hasilkan web
  • Senarai Supplier yang anda boleh guna untuk borong atau dropship
  • Teknik nak naikkan conversion jualan website anda
  • Dan banyak lagi.

Sebagai BONUS anda juga akan dapat VIDEO PANDUAN FB ADS

Jangan risau.. saya jamin anda mudah faham dan boleh terus buat kalau anda tonton satu persatu video ini..

Siapa yang sepatutnya dapatkan panduan ini?

  • Suri rumah atau student yang nak buat dropship
  • Anda yang mahu buat extra income pada tahun 2020
  • Jika anda seorang yang sibuk dengan kerja dan mahukan sesuatu yang boleh diautomasikan untuk generate income
  • Anda yang dah penat layan prospek berjam-jam tapi last-last dia tak beli pun


Siapa pula yang tak patut dapatkan panduan ini?

  • Anda yang sudah guna sistem ecommerce yang lebih advance
  • Anda yang sudah buat sales ratusan ribu ringgit dengan ecommerce
  • Anda yang memang sudah mahir dalam selok belok ecommerce

Tapi Zyan, berapa kos untuk set up semua ni?

Kos yang wajib anda keluarkan minima untuk setiap tahun ialah RM150 atau bersamaan 40 sen sehari.. itu lebih murah berbanding anda bayar sistem ecommerce yang kena kena bayar RM118 setiap bulan dan keatas...

Ya... hanya 40 sen sehari anda boleh mempunyai web yang sudi bekerja dan menerima tempahan untuk anda pada bila-bila masa dan 24 jam sehari walau ketika anda sedang tidur sekalipun...

Sekiranya anda betul-betul berminat dan serius untuk hasilkan pendapatan tahun ini dengan ecommerce boleh lah dapatkan panduan ini..

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Panduan ini akan dijual pada harga RM150 namun disebabkan panduan ini baru hari ini dilancarkan anda boleh dapatkannya pada RM69 sahaja!





Ya.. ini memang harga yang tak masuk akal.. sebab saya nak semua orang mampu dapatkan dan belajar untuk buat web ecom sendiri... jika RM69 pun anda tak mampu sediakan... itu bermakna anda bukan lah seorang yang serius untuk belajar...

Cepat tempah segera sebelum saya tutup tawaran ini! Klik Sini Utk Tempahan.
 

xbest

Senior
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,951
Points
38
Ketahui Bagaimana Anda Boleh Mempunyai Website E-commerce Sendiri Dengan Kos Serendah 40 Sen Sehari!
Sedia Untuk Terima Bayaran Pada Bila-Bila Masa
24 Jam sehari Secara Automatik!




Inilah yang dinamakan “ Perniagaan Internet Sebenar” yang sepatutnya anda sudah jalankan sejak 4 tahun yang lalu!

Dah la jimat, hampir semua diuruskan oleh sistem pulak tuh!

Dah tahun 2020 ni, takkan masih nak ambil order, urus order secara manual lagi? Takkan nak ambil staff untuk kerja-kerja yang sepatutnya anda boleh automasikan?

Jangan disebabkan anda tanggung kos operasi yang tinggi menyebabkan bisnes anda berada dalam bahaya.

Bermula tahun 2018 saya nampak kebanyakan rakyat malaysia kini rata-rata sudah selesa dengan pembayaran melalui sistem ecommerce..

Ramai juga kalangan usahawan online kita sudah menjual melalui ecommerce..


Cuma yang menjadi masalah sekarang :

  • Kebanyakan servis web ecommerce mengenakan bayaran setiap bulan sehingga mencecah ratusan ringgit..
  • Nak upah orang buat pula kena bayar beribu-ribu ringgit, nanti kalau nak ubah apa-apa lagi, kena bayar lagi..
  • Nak datang kelas pun kadang jauh nak pergi, kelas pun bukan murah lepastu kena upsell lagi..


Oleh sebab itu, maka saya datang dengan solusi terbaru untuk hasilkan panduan ni yang sangat mesra newbie, semua orang pun boleh buat termasuk budak darjah 1..

Memperkenalkan Panduan Buat Duit Dengan E-commerce Untuk Tahun 2020!



Apa yang terkandung dalam panduan ini?

  • Step by step dari ZERO sehinggalah anda boleh menghasilkan web ecommerce sendiri
  • Servis dan plugin yang disarankan untuk hasilkan web
  • Senarai Supplier yang anda boleh guna untuk borong atau dropship
  • Teknik nak naikkan conversion jualan website anda
  • Dan banyak lagi.

Sebagai BONUS anda juga akan dapat VIDEO PANDUAN FB ADS

Jangan risau.. saya jamin anda mudah faham dan boleh terus buat kalau anda tonton satu persatu video ini..

Siapa yang sepatutnya dapatkan panduan ini?

  • Suri rumah atau student yang nak buat dropship
  • Anda yang mahu buat extra income pada tahun 2020
  • Jika anda seorang yang sibuk dengan kerja dan mahukan sesuatu yang boleh diautomasikan untuk generate income
  • Anda yang dah penat layan prospek berjam-jam tapi last-last dia tak beli pun


Siapa pula yang tak patut dapatkan panduan ini?

  • Anda yang sudah guna sistem ecommerce yang lebih advance
  • Anda yang sudah buat sales ratusan ribu ringgit dengan ecommerce
  • Anda yang memang sudah mahir dalam selok belok ecommerce

Tapi Zyan, berapa kos untuk set up semua ni?

Kos yang wajib anda keluarkan minima untuk setiap tahun ialah RM150 atau bersamaan 40 sen sehari.. itu lebih murah berbanding anda bayar sistem ecommerce yang kena kena bayar RM118 setiap bulan dan keatas...

Ya... hanya 40 sen sehari anda boleh mempunyai web yang sudi bekerja dan menerima tempahan untuk anda pada bila-bila masa dan 24 jam sehari walau ketika anda sedang tidur sekalipun...

Sekiranya anda betul-betul berminat dan serius untuk hasilkan pendapatan tahun ini dengan ecommerce boleh lah dapatkan panduan ini..

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Panduan ini akan dijual pada harga RM150 namun disebabkan panduan ini baru hari ini dilancarkan anda boleh dapatkannya pada RM69 sahaja!





Ya.. ini memang harga yang tak masuk akal.. sebab saya nak semua orang mampu dapatkan dan belajar untuk buat web ecom sendiri... jika RM69 pun anda tak mampu sediakan... itu bermakna anda bukan lah seorang yang serius untuk belajar...

Cepat tempah segera sebelum saya tutup tawaran ini! Klik Sini Utk Tempahan.
 
Top