Microworkers versi malaysia

Astrasia

Newbie
Joined
Jan 16, 2011
Messages
75
Points
6
salam,

x jumpa lagi bro, fiverr pun bukan msia punya. apa kata bro start satu.
 

yiedpozi

freshman
Joined
Jan 12, 2011
Messages
25
Points
0
belum jumpa lagi microworkers versi Malaysia.. Kalau fiverr versi Malaysia, ada lah...
 

bluedianthus

Senior
Joined
Sep 1, 2009
Messages
1,703
Points
38
Ni saya dapat dari laman DP, bolehlah cuba buat sedikit research pasal site-sita di bawah ni:
Pasal site terbaik tu saya tak dapat nak evaluate lebih-lebih sebab ianya bergantung juga.

* MINUTEWORKERS
* RAPIDWORKERS
* MYEASYTASK
* MYMICROJOB
* SHORTTASK
* MTURK
* JOBBY
* http://www.desklancer.com
 

zalnet

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
397
Points
16
Ni saya dapat dari laman DP, bolehlah cuba buat sedikit research pasal site-sita di bawah ni:
Pasal site terbaik tu saya tak dapat nak evaluate lebih-lebih sebab ianya bergantung juga.

* MINUTEWORKERS
* RAPIDWORKERS
* MYEASYTASK
* MYMICROJOB
* SHORTTASK
* MTURK
* JOBBY
* http://www.desklancer.com
Terima kasih sis, kalau boleh nak cari versi malaysia sebb nak bagi job dalam bahasa dan nak bayar pakai RM hehe
 

wanwidget

freshman
Joined
Sep 23, 2012
Messages
49
Points
0
skrg dah ada bro, boleh tgk kat sini, semua dalam RM disini "http://assignworks.com/)
 
Top