Microworkers Membayar!

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
Salam bro Syedz


check pm bro
orait, dah reply pun PM yg awak antar tuh.. :)

hehe correction!! sy bkn bro tp sis...
ok bro nti da ms sy tgk kat blog tu..thanx
owh, nama Joel, so saya ingat lelaki..
nevermind, nnt kalo ada kelapangan jengah2 la blog tu yea..
thx :)
 

Axe Power

freshman
Joined
Apr 20, 2011
Messages
21
Points
0
Salam,
Nak tanya site ni sama ke bidangnya dengan fiverr.com dan dealerr.com??
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
Salam all,

di kala kebanyakkan ptc dan GPT program yg saya join semua 'tutup kedai',
Alhamdulillah saya masih boleh dapat sedikit earning dari microWorkers..
ternyata segala usaha saya dengan microWorkers ni terbayar akhirnya..
xsia-sia la ari2 dok mengadap mW bwat job..

proof payment ke-10 dari pihak microWorkers..thanks a lot :)



Kepada sesiapa nak mengetahui cara2 nak join dan tips pasal microWorkers ni, leh surf website nih utk keterangan lanjut : http://microworkerz.blogspot.com
 

zis

Newbie
Joined
Mar 9, 2011
Messages
433
Points
16
ahakzzz..

buleh cerita proses program ni tak? sebab zis baca macam ada kena tunggu surat lah pin lah apa lah..
so buleh cerita proses program ni dari A to Z tak? contoh first step kena daftar dulu..pastu kena tunggu surat..and so on..
pastu soalan kedua brapa min cashout?
dan soalan ketiga..brapa max kerja kita buleh buat sehari?
 
Last edited:

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
ahakzzz..

buleh cerita proses program ni tak? sebab zis baca macam ada kena tunggu surat lah pin lah apa lah..
so buleh cerita proses program ni dari A to Z tak? contoh first step kena daftar dulu..pastu kena tunggu surat..and so on..
pastu soalan kedua brapa min cashout?
dan soalan ketiga..brapa max kerja kita buleh buat sehari?

microWorkers ni program bwat keje2 online..cam dpt upah kalo dapat laksanakan tugas yg diberikan oleh seseorang..
surat pin tu utk confirmkan alamat yang kita tinggal..
min cashout USD9, kejap je leh cashout kalo rajin bwat keje..
max kerja tiada had..bwat la selagi mampu..

Dah dapat PIN selepas lebih kurang 2 minggu, and dia selalu buat payment pada hari khamis, 1st payment saya dapat lebih kurang $27.
congrats bro, USD27 byk tu..enjoy!
 
Last edited:
Top