Microworkers Membayar!

Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#24
Salam all,

di kala kebanyakkan ptc dan GPT program yg saya join semua 'tutup kedai',
Alhamdulillah saya masih boleh dapat sedikit earning dari microWorkers..
ternyata segala usaha saya dengan microWorkers ni terbayar akhirnya..
xsia-sia la ari2 dok mengadap mW bwat job..

proof payment ke-10 dari pihak microWorkers..thanks a lot :)



Kepada sesiapa nak mengetahui cara2 nak join dan tips pasal microWorkers ni, leh surf website nih utk keterangan lanjut : http://microworkerz.blogspot.com
 

zis

Newbie
Joined
Mar 9, 2011
Messages
414
Likes
1
Points
16
Offline
#25
ahakzzz..

buleh cerita proses program ni tak? sebab zis baca macam ada kena tunggu surat lah pin lah apa lah..
so buleh cerita proses program ni dari A to Z tak? contoh first step kena daftar dulu..pastu kena tunggu surat..and so on..
pastu soalan kedua brapa min cashout?
dan soalan ketiga..brapa max kerja kita buleh buat sehari?
 
Last edited:
Joined
May 6, 2011
Messages
38
Likes
0
Points
6
Offline
#28
Dah dapat PIN selepas lebih kurang 2 minggu, and dia selalu buat payment pada hari khamis, 1st payment saya dapat lebih kurang $27.
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#29
ahakzzz..

buleh cerita proses program ni tak? sebab zis baca macam ada kena tunggu surat lah pin lah apa lah..
so buleh cerita proses program ni dari A to Z tak? contoh first step kena daftar dulu..pastu kena tunggu surat..and so on..
pastu soalan kedua brapa min cashout?
dan soalan ketiga..brapa max kerja kita buleh buat sehari?

microWorkers ni program bwat keje2 online..cam dpt upah kalo dapat laksanakan tugas yg diberikan oleh seseorang..
surat pin tu utk confirmkan alamat yang kita tinggal..
min cashout USD9, kejap je leh cashout kalo rajin bwat keje..
max kerja tiada had..bwat la selagi mampu..

Dah dapat PIN selepas lebih kurang 2 minggu, and dia selalu buat payment pada hari khamis, 1st payment saya dapat lebih kurang $27.
congrats bro, USD27 byk tu..enjoy!
 
Last edited:
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#31
payment ke-14 dari microWorkers melalui Alertpay..

 
Last edited:
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#33
payment ke-18 daripada microWorkers..
berita baik sebab dah boleh cashout melalui PayPal :)

 

YantoJ

freshman
Joined
Mar 11, 2014
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
#36
Ada yang interested dgn program baru nak join my team? lihat sig atau PM skype. TY
 
Top