Microworkers Membayar!

Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#1
Setelah lebih sebulan menunggu surat pengesahan pin dari Microworkers, dan menunggu cashout selepas pin dimasukkan, ianya hanya mengambil 3 hari utk pihak Microworkers send payment kepada saya...hehe, ni payment proof dari Microworkers :


Email pertama dari Microworkers dibuka dan menunjukkan payment USD9.65 iaitu cashout pertama saya...


Email kedua dari Microworkers dibuka dan menunjukkan payment USD10.60 iaitu cashout ke-2 saya...

Sesiapa yang nak mengetahui lebih lanjut cara-cara nak menyertai Microworkers dan tips-tips melaksanakan tugasan boleh klik : http://microworkerz.blogspot.com ..thanks :)
 
Last edited:
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#3
Ok tu, dh cashout. Aku jarang buat job kat situ, dulu ada bg job je.
mmg ianya membayar..mula2 saya tgh tunggu surat pin dari microworkers, saya ingat scam sebab lama nak sampai rumah, last2 tunggu dalam sebulan lebey surat tu sampai, lepas saya masuk pin utk cashout, dalam masa 3 hari duit masuk dalam paypal, Alhamdulillah la...rezeki..kalo rajin sehari leh bwat 10-20 job lagi cepat nak cashout...
 

idan

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
342
Likes
1
Points
0
Offline
#5
oh gitu.. ada pin plak ek. selalu kasi job ja kat sana. apa pon tahniah.. orang rajin..memana pon murah rezki
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#7
payemnt ke-3 berjumlah ISD10.04 telah selamat di terima oleh aku..ni dia payment proof :
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#10
payment ke-4 dari microworkers :)



berminat nak menyertai Microworkers? klik siggy saya :)
 

Krussh

freshman
Joined
Aug 25, 2010
Messages
221
Likes
0
Points
0
Offline
#11
dah lama join tp x pnah lg cashout. sbb bg job jer kn. hehe. pa pe hal tahniah bro. klo bro tau site yg lebih kurang cm micro ni pm2 la. hehe.
 
Joined
May 21, 2007
Messages
2,519
Likes
7
Points
38
Offline
#14
saya jadi employers je kat MW, tak pernah pulak jadi workers sebab kerja yang leceh dan bayaran yang rendah :)
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#15


salam all,

wow, itu yg saya mampu katakan selepas tgk email saya malam nih bertajuk "microWorkers Payment"..

biar betik sebab saya baru request payment pagi tadi, malam dah masuk?? selalunya dia ambil masa 2-3 hari utk payment masuk ke akaun PayPal saya (kalo saya request pagi tadi - 9 DEC 2010 - khamis, so biasanya mW ambil masa 2-3 hari bekerja utk setelkan payment dan saya bajet payment akan masuk ke PayPal saya pada 13 DEC 2010 bersamaan hari Isnin)..ni sebaliknya, payment dalam masa kurang 24 jam! wow, begitu pantas microWorkers membayar..saya pun terkejut..

sebagai bukti pembayaran ke-6 saya daripada microWorkers, sila lihat gambar di bawah :



bagi sesiapa berminat nak mengetahui bagaimana saya menjana wang melalui microWorkers, boleh PM saya k?
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#16
Setelah cukup 2 hari saya request payment dari microWorkers,
Alhamdulillah dapat gak akhirnya..
ni dia payment proof, dwet selamat masuk ke akaun paypal saya :)



Payment ke-9 dari microWorkers..thanks mW :)
 
Top