Microworkers Membayar!

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,445
Points
38
Age
34
Setelah lebih sebulan menunggu surat pengesahan pin dari Microworkers, dan menunggu cashout selepas pin dimasukkan, ianya hanya mengambil 3 hari utk pihak Microworkers send payment kepada saya...hehe, ni payment proof dari Microworkers :


Email pertama dari Microworkers dibuka dan menunjukkan payment USD9.65 iaitu cashout pertama saya...


Email kedua dari Microworkers dibuka dan menunjukkan payment USD10.60 iaitu cashout ke-2 saya...

Sesiapa yang nak mengetahui lebih lanjut cara-cara nak menyertai Microworkers dan tips-tips melaksanakan tugasan boleh klik : http://microworkerz.blogspot.com ..thanks :)
 
Last edited:

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Ok tu, dh cashout. Aku jarang buat job kat situ, dulu ada bg job je.
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,445
Points
38
Age
34
Ok tu, dh cashout. Aku jarang buat job kat situ, dulu ada bg job je.
mmg ianya membayar..mula2 saya tgh tunggu surat pin dari microworkers, saya ingat scam sebab lama nak sampai rumah, last2 tunggu dalam sebulan lebey surat tu sampai, lepas saya masuk pin utk cashout, dalam masa 3 hari duit masuk dalam paypal, Alhamdulillah la...rezeki..kalo rajin sehari leh bwat 10-20 job lagi cepat nak cashout...
 

fazbiz

Newbie
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,061
Points
38
Age
37
link kat siggy tu dah ilang... leh pm tak?
 

idan

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
347
Points
0
oh gitu.. ada pin plak ek. selalu kasi job ja kat sana. apa pon tahniah.. orang rajin..memana pon murah rezki
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,445
Points
38
Age
34


salam all,

wow, itu yg saya mampu katakan selepas tgk email saya malam nih bertajuk "microWorkers Payment"..

biar betik sebab saya baru request payment pagi tadi, malam dah masuk?? selalunya dia ambil masa 2-3 hari utk payment masuk ke akaun PayPal saya (kalo saya request pagi tadi - 9 DEC 2010 - khamis, so biasanya mW ambil masa 2-3 hari bekerja utk setelkan payment dan saya bajet payment akan masuk ke PayPal saya pada 13 DEC 2010 bersamaan hari Isnin)..ni sebaliknya, payment dalam masa kurang 24 jam! wow, begitu pantas microWorkers membayar..saya pun terkejut..

sebagai bukti pembayaran ke-6 saya daripada microWorkers, sila lihat gambar di bawah :



bagi sesiapa berminat nak mengetahui bagaimana saya menjana wang melalui microWorkers, boleh PM saya k?
 

Joel

freshman
Joined
Mar 13, 2011
Messages
16
Points
0
tahniah bro..murah rezeki..cmne nk join program ni?
 
Top