Meta Description Dalam Blogger

ismailn

freshman
Joined
Jan 29, 2015
Messages
81
Points
0
Sudah lama kawe tak guna blogspot/blogger.

So, baru-baru ni kawe letak lah satu dua blog kat sana sebagai percubaan. Ya lah FREE kan. Cuba aje.

Cuba kawe tak arif lah dengan mende ni lagi. So, mintak tolong kat pakar-pakar blogspot/blogger. Info ni mungkin ada kat internet, cuma kawe dah puas meng google untuk hari, plus ia mungkin bagus di share juga dengan member2 lain di sini.

Ok, macam mana hendak letak itu Meta Description Dalam Blogger?

Ini untuk post page bukan main page. Main page sudah kawe edit template dia, no problemo.
Tapi utk post page, kawe check guna Seoptimer, tak kuar lak dia.

Satu lagi cam ne hendak letak alt-tag kat image di blogger?

Mohon pencerahan..

Terima kasih.
 
Top