Ajaib Mesyuarat Agong Bogor Ghaib Untuk keputusan Pilihanraya Umum 14 Malaysia di Labuan

Adakah Ramalan ini akan menjadi Kenyataan?

  • YA

    Votes: 1 100.0%
  • TIDAK

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    1

mcwood

freshman
Joined
May 7, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
42
Offline
#1
As salamu alaiykum wa rahmatullahi wa barakatuh Yaa Rijalul Ghaib & Para Pembaca yang dihormati semua.

Tarikh : 4 Mei 2018

Lokasi : Wilayah Persekutuan Labuan, Borneo, Malaysia

Tujuan Mesyuarat Ghaib : Menyenaraikan nama-nama calon Pilihanraya Umum Malaysia ke 14 untuk tindakan segera pihak-pihak Ghaib yang berwajib.


Untuk maklumat semua, Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia (SPR) telah menetapkan tarikh Pilihanraya Umum Malaysia (PRU 14) pada 9 Mei 2018 iaitu jatuh pada hari Rabu.Secara Amnya, lebih daripada seratus nama-nama calon pilihanraya umum Malaysia telah disenaraikan untuk tindakan segera oleh pihak-pihak Ghaib berwajib lagi Arif.

Sebelum penulis mulakan keputusan dalam Mesyuarat Ghaib tempoh semalam. Maka izinkanlah penulis memulakan analisa politik pada ketika ini mendapati kebanyakan media perdana & sosial tengah sangat hangat mewar-warkan suatu fenomena pilihan pengundi-pengundi yang akan berlaku yang ditakrifkan sebagai Tsunami Melayu.

Walaubagaimanapun, penulis pada malam semalam sebagai saksi kepada keputusan mesyuarat Ghaib yang berwajib oleh semua ahli-ahli ghaib lagi Arif dari kiranya hadir atas jemputan seluruh pelusuk hujung Bumi & Langit.

Maka dengarlah pembaca-pembaca yang budiman. Mereka yang Teramat Hormat di Sekelian Alam telah bersetuju dengan keputusan oleh Tuan Pengerusi Mesyuarat Agong tetap bahawasanya TSUNAMI GHAIB akan tercetus pada Pilihanraya Umum (PRU 14) Malaysia iaitu tarikh keramatnya adalah jatuh pada hari Rabu, 9hb Mei 2018.

Maksud TSUNAMI GHAIB ini akan mengejutkan kepada semua pembaca budiman nanti. Sesuatu yang amat di luar jangkaan minda, bahkan penganalisis politik Malaysia serta luar negara pun akan terbeliak mata apatah lagi para-para calon bila menerima keputusan kemenangan serta kekalahan yang teramat pelik tapi benar dalam sejarah pengundian Pilihanraya Malaysia yang ke 14 ini.

Bagi penulis, fenomena ajaib malah ghaib wajibul nyata yang akan berlaku ini amatlah tidak mustahil asal dizinkan oleh yang MAHA GHAIB lagi MAHA PENYATA seperti mana DIA boleh menjadikan seorang Hamba/Ulun menjadi Raja. Maka sebaliknya, tidak mustahil seorang Raja boleh DIA jadikan menjadi Hamba/Ulun.

Seperti mana yang telah penulis diberitahu oleh Pengerusi Nyata & Ghaib Mesyuarat Agong Bogor Raden Sameon. Ingatlah pada pesan pepatah seorang Radja bernama Nabi Allah Sulaiman yang berbunyi lebih kurang begini:

"Katak Kameh Dibelakang Pintu Jangan Sampai Terkangkang Terkameh Baru Hendak Jumpa Aku"

Mesyuarat GHAIB yang berlangsung itu dipenuhi zikr-zikir MAHA GHAIB oleh seluruh pelusuk alam yang hadir wajib. Maka kemuncaknya, iaitu dimulakan & ditutupkan dengan sebutan Sultanul Zikir oleh Tuan Pengerusi Mesyuarat Ghaib Bogor Raden Sameon untuk melengkapkan tanggungjawap terakhir bagi memutuskan nama-nama calon untuk tindakan Pembersihan Ghaib didalam Ghaib dijadikan Nyata senyatanya untuk mengakhiri mesyuarat Agong Bogor Ghaib.

SEKIAN. Maka Nyatalah KeajaibanNya. InsyaAllahuta'alaDEMI MAHA GHAIB, AGAMA, BANGSA & NEGARA

Wallahu A'lam Bishawab

Sumber : https://m.kaskus.co.id/thread/5aed7...utusan-pilihanraya-umum-14-malaysia-di-labuan
 

mcwood

freshman
Joined
May 7, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
42
Offline
#2
versi inggeris: https://m.kaskus.co.id/thread/5aed7...utusan-pilihanraya-umum-14-malaysia-di-labuan

Peace & Salutation for all thy Holy Ascended Masters & all thy respected Readers in general.

Divine Supreme Bogor General Meeting for the results of the 14th General Election of Malaysia

Date: May 4, 2018

Location: Federal Territory of Labuan, Borneo, Malaysia

The purpose of the Holy Divine Meeting: To list the names of the 14th Malaysia General Election candidate for their immediate action by thy Holy Ascended Masters.

For all readers information, the Malaysian Election Commission (EC) has set the date of the Malaysian General Election (GE 14) to be held on May 9, 2018 which falls on a Wednesday.In general, more than a hundred names of the Malaysian general election candidates have been listed for their immediate action by the supreme authorities of thy Holy Ascended Masters.

Before I, the witness of the meeting release the general decision at yesterday's divine Bogor general meet. So let me start the current political analysis that most of the mainstream media & social media are very excited to announce a phenomena that is term as the Malay Tsunami.

However, I as the witness to the special Bogor meeting that have an attendance from all the 7 Heavens & 7 Earth Holy ascended Masters gave a different conclusion to the above mainstream & social media term above.

So now be-warn all wise readers. The Honorable Holy Ascended Masters have agreed with the decision by the Chairman & leader of the Supreme Council for the General Bogor Meeting that a DIVINE TSUNAMI (TSUNAMI GHAIB) will be triggered at the Malaysia's General Election (GE 14) which will be held on Wednesday, 9th May 2018.

The meaning of DIVINE TSUNAMI (TSUNAMI GHAIB) will surprise all thy readers. Something very unprecedented in mind, even the Malaysian and foreign political analysts will be dumb struck plus all together the general election candidates for the winners & losers alike. Nothing like this has ever happen nor imagine at all in the history of all democratic elections in Malaysia or even overseas.

Personally, me as the witness to the meeting believes that with the Holy Power of the All-Mighty which has no bearing at all. Turning a servant into a King or even turning it around from King to a mere servant is not at all impossible plus it is within his encompassing power & unlimited holy domain.

As a reflection, me the witness to the meeting was told by the Chairman & Supreme Leader of the Real & Unseen (Ghaib) General Meeting of Bogor Raden Sameon with this saying/proverb from the King of Kings that his Lordship Prophet Sulayman Peace upon him once said:

"A frog pissing at the back door, once now pissed & straddled upon than he wants to meet me more"

Overall, the meeting was filled with Supreme Holy incantations (Zikir-Zikir Ghaib) by all those holy presence. So the highlight of the event, which was started & closed by the Holy Sultanic Incantation (Sultanul Zikir) by the Chairman of the Supreme Council Meeting of Bogor Raden Sameon to complete the final act & responsibility for deciding the names of the candidate for the Holy Cleansing.In the Name of his Holy Divinity, My Religion, My Nation & Country.

And Allah knows the best ...
 

mcwood

freshman
Joined
May 7, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
42
Offline
#3
update dari kaskus: https://m.kaskus.co.id/thread/5aed7...utusan-pilihanraya-umum-14-malaysia-di-labuan

Laporan Tsunami Ghaib PRU 14

Tadi bertanya pada orang sebelah (Ghaib). Setakat pada hari ini masih lagi berjalan seluruh Malaysia sampai semua objektif-objektif tercapai seperti mana yang di arahkan oleh Tuan Pengerusi mesyuarat Bogor Raden Sameon.

Mudah-mudahan insyaAllah kesemua objektif - objektif pembersihan Ghaib akan tammat selesai pada 23hb ini.

Al maklum hari bersejarah tersebut untuk Malaysia telah mengegarkan seluruh pelusuk dunia sehingga kini masih banyak lagi kejutan demi kejutan akan berlaku selagi Tsunami Ghaib ini belum lagi diarah berhenti oleh Tuan Pengerusi mesyuarat Bogor Raden Sameon.

Izinkan penulis melencong cerita sikit. Pada suatu zaman pemerintahan yang dahulu Malaysia selalu juga mengharapkan khidmat seorang dengan izin saya minta sebut namanya iaitu Tengku Raden Ahmad Zakaria yang kembali kerahmatullah pada tahun 2013. Seorang yang diberitahu berasal dari Pahang. Diberitahu oleh anak muridnya seorang yang mempunyai Sakti Mandraguna/Karamah.

Tongkat Sakti selalu menjadi buruan Politikus dalam simpanannya atas kelebihan boleh mengubah peratusan undiaan bagi mereka yang berhajat.Selalunya, setiap 5 tahun ramai para politikus ini akan minta berjumpa untuk meminta pertolongan Ghaib dengan izin.

Lain-lain kelebihan Tengku adalah dari segi ekonomi seperti mana muridnya cerita. Atas bantuan Ghaibnya telah membantu Malaysia mendapatkan modal secara ghaib hutang dengan pembukaan Bank Bumiputera Malaysia & Maybank. Sampai sekarang ini mereka belum lagi bayar balik kepada yang haq atas pinjaman ghaib tersebut. Itulah Manusia janji tinggal janji!

Berbalik kepada cerita asal atas. Makanya, Tsunami Ghaib ini adalah amat tak mustahil bagi pihak Ghaib yang berwajib melaksanakannya asal yang diberi kelebihan itu menerima tanggungjawap yang diamanahkan untuk perlaksanaan dengan cara arahan ghaib untuk menjadi kenyataan.Cuma perbezaan dari mereka yang berkelebihan lain boleh saya analogikan sebagai bentuk perbezaan dari segi level jabatan,lembaga & kementeriaan sebagai contoh untuk fahami.

Yang terakhir untuk tambahan info sahaja berkenaan logo suatu parti di Malaysia. Logo dia itu cantik macam ada ciri-ciri seimbas lalu macam wafaq-wafaq ayat. Makanya, tergerak hati saya bertanya pada orang sebelah tempoh hari itu adakah ia berisi? Jawapannya adalah berisi iatu 2 nyata & 2 ghaib. Sayangnya sudah pergi ke sebelah (Ghaib) kelebihannya. Bila ditanya bila ke sebelah? Jawapannya selepas era Perdana Menteri ke 5. Bila bertanya kenapa? Disebabkan maksud niat asal logo dicipta sudah lari maksud asal ciptaannya. Seterusnya ku bertanya lagi apa kelebihan logo itu? Sebagai contoh negara itu insyaAllah akan terhindar bala bencana alam seperti gempa bumi.

Wallahu Alam
 

mcwood

freshman
Joined
May 7, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
42
Offline
#4
Krisis Dewan Undangan Negeri di Sabah, Borneo, MalaysiaUntuk pengetahuan pembaca, Gambar atas adalah Pusat Pentadbiran Negeri Sabah di Kota Kinabalu bertingkat 33.

Dari luar & dalam nampak baru & amat menarik sekali.

Tetapi sebenarnya dari 3 tahun dahulu iaitu tahun 2015 sudah pihak kami diberitahukan akan berlaku musibah bagi mana-mana pemimpin yang akan duduk di pejabat baru sana.

Selagi tidak dibersihkan seluruh bangunan kerajaan negeri itu makanya tempat itu akan senantiasa mengundangkan kemudaratan yang tidak diingini pada mana-mana pemimpin Negeri mentadbir Sabah secara amnya tidak akan pernah aman. Pendek ceritanya kena SUMPAH!

Beberapa usaha kami dalam beberapa tahun ini untuk menyampaikan solusi kepada sumpahan tempat tersebut berakhir dengan kegagalan seperti meminta seorang ketua pemuda parti memberitahu tentang musibah yang dikenai pada bangunan tersebut. Hujung cerita maksud solusi pihak kami tidak sampai ke telinga ketua negeri tersebut. Makanya, kemelut-kemelut masalah terjadi lagi teruk pada PRU 14 ini lebih-lebih kepada negeri Sabah sekarang ini.

Tujuan pemberitahuan terbuka ini pada semua pemimpin-peminpin sabah supaya cepat minta tolong bersihkan Bangunan Pentadbiran Negeri Sabah dengan kadar segera. Ditakuti nahas musibah akan berterusan kepada Negeri Sabahku yang tercinta.

SEKIAN.

Wallahu Alam
 
Last edited:

mcwood

freshman
Joined
May 7, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
42
Offline
#5
Selamat Berpuasa kepada kaum muslimin & muslimat.

Mungkin ada yang tertanya-tanya tentang sosok Pengerusi Mesyuarat Bogor Ghaib yang dikenali sebagai Raden Sameon.

Maka saya memberi link tentang diri beliau serta asal usul kerabatnya:

https://www.kaskus.co.id/thread/5ac3b85cdcd...-permaisurinya/

Salam kasih dari Negeri di bawah Bayu,

Kisah ini kemungkinan besar tidak ramai yang mengetahui. Akibat pada ketika itu berkeadaan zaman percaturan dalaman.Makanya, Sultan Mostojo membuat keputusan membawa diri & bertukar identitas sekali demi keselamatan diri,keluarga & keturunan. Tempat akhir persinggahan adalah Negeri Sabah iaitu Borneo Utara / North Borneo pada masa itu dibawah penjajahan British.

Kisah Sultan Mostojo ini diceritakan oleh waris Sultan HB VI (RADEN SAMEON) yang sudah beranak pinak & terus menetap di sini sehingga kini.

Hasil perkenalan dengan waris yang masih hidup ini secara peribadi 20 tahun dahulu telah membuah pelbagai pengalaman yang menarik lebih kepada alam Ghaib yang awal kisah membuka sumpahan Mahsuri di Langkawi, Kedah.

Kisah paling ghaib besar terdahulu sekarang ini adalah Raden Sameon berurusan dengan Patih Gadjah Mada berkenaan sumpah Palapa.

Gabungan dari darah campuran biru asli Madjapahit Mataram Raden Sameon membolehkan proses pergabungan satu nusantara tersebut sudah diatur lengkap & hasilnya untuk menjadi kenyataan.

bersambung lagi kisah di part 2.....Makam Sultan HB VI Sultan Mostojo yang kini disemadi di Sabah, Borneo,Malaysia. Sallawat & Salam..Al Fatiha.

Kebangkitan Sumpah PalapaKeturunan HB VI sudah pun menyatu kan tanah-tanah dari empat pusat makam-makam iaitu :

i) Pulau besar Sumatera, Bukit Siguntang (Radja Sigentar Alam)

ii) Tanah Semananjung Malaysia (Radja Parameswara)

iii) Tanah Jawa Mataram, imogiri (Sultan Agung Hanyakrosomo)

iv) Tanah Sabah,Borneo (Sultan HB VI)

Pegabungan pusat-pusat tanah makam tersebut adalah seperti pesanan kehendak MahaPatih Gadjah Madah. Makanya, lengkaplah salah satu persyaratan Sumpah Palapa.

Kisah ini seperti mana diceritakan kepada penulis.Bersambung...

Makam Bukit Siguntang Mahameru

Ketibaan mereka di Bukit Siguntang disambut oleh Nyai.Dengan besar hati kerana org yg dinanti-nantikan sudah hadir di makam Radja Sigentar Alam,Bukit Siguntang Palembang.

Seperti yang diminta oleh MahaPatih Gadjah Mada untuk menunaikan Sumpah Palapa tanah pusat makam dengan izin disampaikan. Semua proses disaksikan oleh Nyai jurukunci & sekelian ghaib.

Bersambung nanti kisah selanjutnya di Makam Radja Parameswara di Malaysia seperti mana disampaikan kepada penulis dengan izin.

Makam Radja Parameswara pengasas Empayar Malaka

Setelah selesai segala urusan di Bukit Siguntang. Pesanan seterusnya adalah ziarah ke makam Radja Parameswara di semenanjung Malaysia.Pada mulanya juru Kunci makam di Malaysia ada kejutan sedikit sebab tertiba rombongan dari Sabah Borneo ingin menziarah ke tempat tersebut. Bagi juru kunci hanya keturunan sahaja yang tahu lokasi yang sebenar makam Radja Parameswara.

Suasana berubah bila "password" disebut & tanpa ragu lagi jurukunci memberi arahan tetap kepada tuan maharajalela bersama tim pengawal-pengawal bersedia menyambut rombongan Sabah Keturunan HB VI ke makam tersebut pada keesokan harinya.

Setelah tiba & diiringi oleh para pegawai jurukunci di Makam Radja Parameswara iaitu Sultan pertama kerajaan Empayar Malaka. Makanya, bermulalah proses kedua Sumpah Palapa MahaPatih Gadjah Mada seperti didalam gambar diatas sebelah makam Sultan pertama Malaka.

Para pembaca budiman, ingin penulis menambah sedikit tentang kisah tammatnya Empayar Malaka dengan izin. Sesungguhnya, Empayar Malaka tidak berakhir di tahun masihi 1511. Sebaliknya disambung terus oleh Laksamana Hang Tuah yang dinobatkan sebagai Sultan Hang Tuah di Gunung Ledang bersama permaisurinya Puteri Gunung Ledang (Gusti Puteri Adjeng Ratno Dumillah Sari). Sultan Hang Tuah mangkat pada tahun masihi 2008. Wallahu A'lam Bishawab.

Maaf ini out of topic. Cuma penulis ingin menambah sejarah Hang Tuah yang pada zaman ini seperti diputar/zaman ini disebut sebagai "Fake News". Sultan Hang Tuah murka yang teramat sangat bila kisah mengatakan dia melarikan Tun Teja.

PANTANG Panglima larikan anak orang! Panglima beradu/bertempur macam anak jantan seperti mana keris Taming Sari majapahit dipersembahkan kepada Hang Tuah setelah menewaskan panglima majapahit di dalam arena kesatriaan.

Terakhir sekali, Baginda Tuah tidak pernah membuang keris Taming Sari ke sungai Duyung,Malaka. Keris Taming Sari amat berjasa kepada kerajaan Empayar Malaka.

Sebaliknya, Baginda Tuah meminta izin Taming Sari jika dia mahu dilepaskan dari pegangan Hang Tuah. Makanya berlakulah persetujuan bersama mereka & keris Taming Sari pun Hang Tuah melepaskan ke Sungai Duyung.

Maaf kerana out of topic tadi.

Seterusnya, kisah nanti akan sambung di Kompleks Makam Radja-Radja Mataram Imogiri untuk realisasi Sumpah Palapa MahaPatih Gadjah Mada.

Jemputan ke Makam Kanjeng Sultan Agung Hanyokroksumo

Seperti mana dikisahkan kepada penulis...

Setelah selesai upacara di Malaka maka Jogja menjadi arah tujuan iaitu Makam Imogiri & lebih spesifiknya Makam Kanjeng Sultan Agung Hanyokroksumo dimana setiap kali hendak menghadap kemakam besar imogiri mesti membuat surat kebenaran bertulis untuk diluluskan oleh ketua penjaga makam dan jurukunci-kuncinya.Disini mereka sekeluarga disambut oleh 16 orang jurukunci-jurukunci dan semua pekerja di makam tersebut dan meneruskan hajat yg dibawa atas arahan Leluhur di ghoib.

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar selama 5 jam didalam Makam Kanjeng Sultan Agung Hanyokroksumo.

*Hasil penceritaan kepada penulis berkenaan Sumpah Palapa dari pengabungan 4 pusat tanah makam membawa analisa peribadi penulis yang bergerak dari hati sanubari bahawasanya ini adalah kesinambungan & rentetan hasil ramalan Jayabara 500 tahun lebih dahulu.

Suasana di dalam Makam Kanjeng Sultan Agung Hanyokrosumo

Penulis ada bertanya jikalau ada gambar-gambar di dalam makam tersebut. Tetapi diberitahu bahawa tidak dibenarkan mengambil gambar/video atas sebab royalti & hakcipta.

Selesai sahaja majlis di dalam pemakaman tersebut. Maka seterusnya Keturunan HB VI meminta izin untuk mengambil tanah pusat makam seperti yang diminta oleh Mahapatih Gadjah Mada.

Pada mulanya adalah rumit atau lebih tepatnya sulit atas sebab dengan izin diceritakan kondisi tempat itu sudah dijubin. Makanya, tidak ada ruang untuk mengambil tanah pusat tersebut. Itupun setelah mencuba berkali-kali memasukan jari-jari antara jubin tersebut.

Dengan keizinan yang Maha Esa. Tanah itu telah menyerah diri dengan cara amat ajaib dan berada didalam tangan genggaman Keturunan HB VI. Dia rasa beramat syukur Alhamdulilah kerana mendapat kurnia dari illahi atas keajaiban tersebut.

Akhir segala upacara, maka tiga tanah pusat makam sudah didalam genggaman Keturunan HB VI untuk dibawa ke Sabah Borneo Makam HB VI.

Bersambung.....
 
Last edited:
Top