mesin basuh child lock

Koretsu

freshman
Joined
Oct 21, 2017
Messages
52
Points
6
Age
22
TM punya network ada line dan stabil... I guess masa TM mula 6G, telco lain masih buat 5G...
Masa dulu pun telco lain x ada internet, hanya TM yg ada, mmg TM selalu satu langkah lepas pantas berbanding mrk yg lain tu.
 

Koretsu

freshman
Joined
Oct 21, 2017
Messages
52
Points
6
Age
22
Washing machine kena dgn 5G kan, lagi pun 5G tak seperti dgn 4G , mungkin 5G macam Singapore, seluruh negara ada line yg cpt, tak payah risau tak ada line
x perlu kagum sgt dgn negara yg lain, kita Malaysia x lama lagi juga ada sudah, TM ni sudah hampir siapkan teknologi tersebut, hanay tunggu masa je utk membuat pengumuman rasmi.
 

Koretsu

freshman
Joined
Oct 21, 2017
Messages
52
Points
6
Age
22
Mungkin nanti lepas 5G ada, berkalis2 mesin basuh diorang invent, tak pun ada ciri2 mungkin lebih lama boleh pakai.. Tapi kena guna 5G yg betul smooth mcm TM lah, kalua telco lain hareyyy sangkut2 haha
Nka tunggun telco lain masih perlu masa yg lama hehehe, kalau TM mmg sudah dlm testing stage, dgn pengalaman mrk x jaid masalah utk habiskan pd tahun depan.

https://amanz.my/2019223638/
 

bmwloveryo

freshman
Joined
Nov 8, 2019
Messages
43
Points
6
Age
26
x perlu kagum sgt dgn negara yg lain, kita Malaysia x lama lagi juga ada sudah, TM ni sudah hampir siapkan teknologi tersebut, hanay tunggu masa je utk membuat pengumuman rasmi.
semua tempat ke dapat 5g tu? ke ada selected area je
 

cik_didi

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
57
Points
8
Age
25
Guys, kakak aku risau dgn barang2 elektrik especially mesin basuh front load dia tu.. Anak dia umur setahun, reti dah main mesin basuh tu, dok tekan2 pastu buka tutup pintu.. Tu aku kata kt dia kuat betul anak dia tu, Panjang akal dok main2 tu.. Mesin basuh skrg ada ke yg ada child lock? Boleh suggest kt kakak aku nanti camne
Sekarang ni dah ada beberapa brand yang sediakan untuk smart lock ni. Takde susah-susah dah. Yang pasti kena ada connection dengan internet
 

cik_didi

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
57
Points
8
Age
25
TM dah mula install infra network ya kat bbrp kawasan...org ramai akan menikmati infra ni tak lama lagi...Telco lain blm mula buat 5G, kalau mereka mula buat skrg pasti akan siap lambat...
Betul tu awak. TM merupakan yg pertama perkenalkan 5G di Malaysia ni. Dan yang paling penting TM ni sangat boleh dipercayai dan ada infra dioarg sendiri.
 

bmwloveryo

freshman
Joined
Nov 8, 2019
Messages
43
Points
6
Age
26
Betul tu awak. TM merupakan yg pertama perkenalkan 5G di Malaysia ni. Dan yang paling penting TM ni sangat boleh dipercayai dan ada infra dioarg sendiri.
telco lain banyak tumpang infra tm je. bila ada masalah mula la salahkan tm
 
Top