Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

mrkamil

freshman
Joined
Sep 8, 2011
Messages
38
Points
0
aku tengok sorang je yang memang sokong dia dalam tread ni, aku rasa yang sokong tu kawan baik dia tu, sebab orang lain tak tahu pa2 dia boleh tahu pulak pelik aku ni, ke orang tu yang jd budak sacm ni
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
aku tengok sorang je yang memang sokong dia dalam tread ni, aku rasa yang sokong tu kawan baik dia tu, sebab orang lain tak tahu pa2 dia boleh tahu pulak pelik aku ni, ke orang tu yang jd budak sacm ni
kalau kenal tu bagitau la kt scammer tu ..jgn sampai aku jumpa dulu atau kwn2 aku jumpa dulu .. masak mamat scammer nih
 

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
882
Points
18
Age
35
ada lagi...aduyaiii...semakin menjadi-jadi jenis manusia nak kaya cepat ni...sesetengah 'otai' pun nampak semakin menjadi-jadi menggunakan teknik promosi super power ayat manis semenjak dua menjak ni tapi produk hampehhh....terkial2 aku tgk newbie dok tanya soalan nak buat...aku pun sama terkene..otai oh otai jgn tambah koleksi nama di sini sudah la wahai sang otai...

Dalam bisnes mesti jujur maaa...baru boleh pergi jauh :-O
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
ada lagi...aduyaiii...semakin menjadi-jadi jenis manusia nak kaya cepat ni...sesetengah 'otai' pun nampak semakin menjadi-jadi menggunakan teknik promosi super power ayat manis semenjak dua menjak ni tapi produk hampehhh....terkial2 aku tgk newbie dok tanya soalan nak buat...aku pun sama terkene..otai oh otai jgn tambah koleksi nama di sini sudah la wahai sang otai...

Dalam bisnes mesti jujur maaa...baru boleh pergi jauh :-O
mamat ni x otai pon ..umo under 25 .. tapi perasan diri tu dh otai psl nk tipu org jek ...
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
scammer baru...
 

newgal

freshman
Joined
May 9, 2008
Messages
22
Points
1
FB dia pun dah tak dijumpai...lesap lah tu. Jadi kesimpulannya dah settle ker kes nie?
 
Top