Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
Ibu kepada ikhwan baru meninggal bro.. dia sedang mengalami masalah emosi dan sekarang sedang berubat di kg.. ttg bayaran tu.. sy rasa dia tiada masalah untuk selesaikan.. cuma berikan dia masa untuk stabilkan diri ya
kalau camtu aku ucapkan takziah ..kalu bgitau awal2 bole aku & geng cbos dtg melawat ... Bro ..bila ibu dia meninggal dunia?


Masalah ni hanya group cbos je yg tau kesengalan mamat scammer ni. Korang boleh bayangkan dia kata projek pospone psl gi umrah?? biasanya gi umrah amik masa 2 weeks ... & selama tu la kami tunggu dia ( kebetulan nadiah juga mengerjakan umrah & dia siap ajak Nadiah jumpa kt sana lagi) ..pastu tukar unifi ..tunggu lgi seminggu !
Dia byk sangat beri alasan yg x munasabah.

Aku x akan minta refund jika dia kotakan apa yg dikata ... pembelajaran baru suku jek pastu dh mula buat hal.

Kalau bro kenal dia ... bgitau la dia ...nk cerita lagi panjang atau nk shortcut ?


aku perasan dia ada promote churp2 via twiter tetapi post tu akan appear kt FB dia gak ... tadi aku nk tgok la tarikh dia post tu ... AJAIB !!! ..Post2 tu dh ilang ..!! Skrg semua post kt FB dia hanya pd tahun 2012 !! ... cepat & pantas bertindak mamat ni walaopun emosi x stabil.
 
Last edited:

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
Kenapa mintak refund dari coaching dia? Semua yang dia bagi coaching tu tak menjadi ke?
pasal ajar x abis pastu bagi alasan yg bukan2 utk tangguhkan pembelajaran tu yg aku minta refund ... makin lama makin byk alasan sehingga group cbos jadi bosan.
 

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
521
Points
16
lepas cakap mintak refund

tros dikelurkan dari group cbos

terkejut gak

at least pon bagitahu jugak la nak keluarkan dari group tu
 

FaisalReza

Newbie
Joined
Jul 21, 2009
Messages
58
Points
0
Age
34
pasal ajar x abis pastu bagi alasan yg bukan2 utk tangguhkan pembelajaran tu yg aku minta refund ... makin lama makin byk alasan sehingga group cbos jadi bosan.
Oh kalau macam tu memang patut mintak refund.
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
yg kelako ...kalu x silap aku dia kata nk bagi duit raya krn masing blom dpt hasil ..last2 dengar cek cb tendang ... kikiki nk bohong pun patut2 la mamat ..
 

FaisalReza

Newbie
Joined
Jul 21, 2009
Messages
58
Points
0
Age
34
yg kelako ...kalu x silap aku dia kata nk bagi duit raya krn masing blom dpt hasil ..last2 dengar cek cb tendang ... kikiki nk bohong pun patut2 la mamat ..
Memang tak logik pun kalau cakap cek CB tendang. Company tough berbillion takkan bagi cek tendang melainkan nama atas cek salah tulis.
 

along27

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
206
Points
16
lepas cakap mintak refund

tros dikelurkan dari group cbos

terkejut gak

at least pon bagitahu jugak la nak keluarkan dari group tu
same le kes hang dgn aku. baru cakap dah kne tendang risau kengkawan lain nampak n tahu agknyee....
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
Satu fenomena ni...jangan mudah percaya dengan janji manis....sebelum join derang ni..suruh dia buktikan dulu brape dia sudah bikin...
SCAMMER kalu nk SCAM org , dia dh prepare sume tu .. kita dh berhati2 tapi terkena gak dgn budak bawah umo ni ..

Sekarang pon dia x reply PM & thread ni ..agaknya dh nazak atau ketakutan ..
 

anuar

freshman
Joined
Jan 2, 2013
Messages
26
Points
0
sebenarnye Ikhwan reyes ni ada banyak akaun kat wangcyber ni....kalau tak silap dia guna banyak nama,
kerja scam jugak mcm ni..ada tak sape-sape blh bagitahu atas nama sape korang semua bank in duit,
 
Top