Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
521
Points
16
assalamualaikum

seperti tajuk di atas aku nak menceritakan tentang coaching yang di buat oleh mamat sorang nih

ni fb nye

https://www.facebook.com/ikhwanreyescb

gambar mamat nih

View attachment 1803_4338396512094_379369067_n.jpgView attachment 181084_4338398872153_552736227_n.jpgView attachment 208808_4338399712174_1448827455_n.jpg

dia menjanji kan coaching menggunakan fb ads + cb

mula mula ok di sertai dengan janji janji manis bulan dan bintang

kemudian timbul masalah

peserta coaching minta refund semula

dia berjanji untuk refund dalam 2-3 minggu

View attachment group cbos.jpg

mintak perhatian Ikhwan Reyes jika anda tidak refund semula duit kami kami akan buat LAPORAN POLIS

saya kan menjemput semua ahli group cbos untuk komen di thread ini
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
aku antara yg kene scam dgn mamat sengal ni ..:

Ikhwan Reyes
Salam, segala process dan tentang mengenai refund group CBOS dilangsungkan disini.
Seramai 7 orang yang request refund sekaligus dan saya harap atas budi bicara rakan-rakan, berikan saya tempoh untuk refund.
Saya refund ikut seorang demi seorang dan refund penuh saya beri jika tidak ada sebarang sales atau sebarang kos yang dikeluarkan kepada rakan tersebut.
Apa-apa pun ikut budi bicara masing-masing. Harap boleh berbincang sesama rakan.
1. Zulhanif (DONE)
2. Nadiah Karim
3. Nasirbp
4. Muhammad Faiz
5. Zack Zaidy
6. Radi Alias

18:41
Nasir BP
thks bro ..

19:44
Radi Alias
Ok..noted...
Thanks Bro...

19:45
Muhammad Faiz
thanx bro
2 December 2012

01:32
Ikhwan Saedon
noted
2 December 2012

19:25
Nadiah Karim
agak2 berapa lama ye kene tunggu lagi??
3 December 2012

00:52
Azman Omar
mane nama aku?

01:13
Ikhwan Saedon
yups.. macam kata nadiah karim.. ape kata bro bagi exact date.. kan senang..

01:14
Ikhwan Reyes
maaf bro azman..nama bro tertinggal masa post... nadia dan zack, terus terang saya katakan yg refund duit ni adalah sy sendiri walaupun duit sis dan bro semua masuk akaun bank orang lain.
jadi saya kena refund 1 by 1. Boleh kan?

01:16
Azman Omar
ok2

01:17
Ikhwan Reyes
thanks bro...apa2 pun saya refund juga duit sis dan bro2 semua.. bagi saya dalam 2 weeks - 3 weeks untuk settle semua refund..
saya bukan orang kaya boleh refund sekali gus dan saya bukan jual produk atau offer servis demi keuntungan peribadi...duit2 tu semua dah guna masa proceed dengan bro2 dan sis.. jadi sy sendiri pikul tanggungjawab ni dan refund semua duit tu..harap boleh faham ye.

01:21
Ikhwan Saedon
yer kita orang tahu.. cuma nak exact date je.. x nak lah peristiwa duit raya terjadi agi.. ok.. just asking btway..

01:24
Ikhwan Reyes
ok thanks bro zack.. pasal duit raya cek cb try n error x dpt clear pasal acc status cb bad status.. produk yg buat sales semua buyers refund... jadi cek tu jadi cek tendang..huhu..
account try n error tu sekarang berhutang dengan cb
negative balance

01:27
Ikhwan Saedon
ok.. ><
14 December 2012

18:25
Nadiah Karim
salam
ada apa-apa update terkini?

18:28
Ikhwan Saedon
nope...

18:58
Nasir BP
nope gak ..

19:00
Muhammad Faiz
adehhh
14 December 2012

23:11
Ikhwan Reyes
buat masa ni saya boleh refund pada 2 orang dahulu sebab tak cukup duit nak bayar semula. Boleh bincang dulu tak siapa yang saya nak bayar dahulu 2 orang ni?
15 December 2012

08:00
Radi Alias
Kalau sy cakap sy nak dulu boleh x?

08:14
Ikhwan Saedon
dan saya.. kekeeee..

08:25
Nasir BP
boboi nak gak

09:05
Ikhwan Saedon
hahaa
16 December 2012

01:48
Ikhwan Reyes
Ok saya bayar dahulu kepada zack zaidy dan radi alias.
16 December 2012

09:13
Nasir BP
bestnyer

09:20
Ikhwan Saedon
yeah.. apa2 nanti saya update.. hehe
16 December 2012

13:11
Radi Alias
ok...thanks bro...
20 December 2012

22:22
Ikhwan Saedon
ok still menungu.. huhu
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
skrg dia senyap membbatu ..x tau la pulak kalau2 dia sembunyi atau nazak .
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
ooo. ni sebab kes ajar coaching pastu mende tu tak menjadi.. then kena minta refund.. duit tiada (pelik sungguh)
dia baru nk ajar jek ..pastu mula la bgi macam2 alasan .. gi umrah la ... pasang Unifi la ... berenti kerja kt microsoft la ..aduyai ..KENCING X TOS LA LU MAMAT
 

along27

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
206
Points
16
Salam nasir name aku ko tertinggal dlm list tuh?

Mr Disc face to face sy dgn amirul pernah pi, tp sume basic.... ilmu yg ader pd kgkawan group lg banyak dr pe yg dier citer... aper pon doakn simon dpt setle kan mende ni dgn baik...
 

anuar

freshman
Joined
Jan 2, 2013
Messages
26
Points
0
Salam,

Apa Maybank no Simon Ikhwan ni eh?Kawan2 bank in atas nama sape eh?
 
Joined
Sep 2, 2011
Messages
250
Points
18
assalamualaikum

seperti tajuk di atas aku nak menceritakan tentang coaching yang di buat oleh mamat sorang nih

ni fb nye

https://www.facebook.com/ikhwanreyescb

gambar mamat nih

View attachment 11964View attachment 11965View attachment 11966

dia menjanji kan coaching menggunakan fb ads + cb

mula mula ok di sertai dengan janji janji manis bulan dan bintang

kemudian timbul masalah

peserta coaching minta refund semula

dia berjanji untuk refund dalam 2-3 minggu

View attachment 11967

mintak perhatian Ikhwan Reyes jika anda tidak refund semula duit kami kami akan buat LAPORAN POLIS

saya kan menjemput semua ahli group cbos untuk komen di thread ini


Ibu kepada ikhwan baru meninggal bro.. dia sedang mengalami masalah emosi dan sekarang sedang berubat di kg.. ttg bayaran tu.. sy rasa dia tiada masalah untuk selesaikan.. cuma berikan dia masa untuk stabilkan diri ya
 

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
521
Points
16
dia ada bagitahu jugak berkenaan ibunya baru meninggal

wallahua'alam

sebab masa bulan puasa tahun lepas pernah dia bagi tahu dia pergi umrah

alih alih dia bagitahu x pergi sebenarnya
 
Top