mencari sesapa yg boleh buat website autodownline (utk laman web mlm)

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
salam semua.. ak nk cari sesapa yg ley wat cam website autodownline.. kiranya 3rd party website utk program mlm.. pm ak quotation price korang ek.. tgh survey dulu nih.. kalo yg still tk faham ley gak pm ak and ak akan bagi contoh web..
 

mazlie nadzri

Senior
Joined
Jan 23, 2008
Messages
1,686
Points
38
Cuba tengok laman web jaguhinternet, kalau tak silap, laman web tersebut sediakan servis setup web berunsur MLM...
 

fms

freshman
Joined
Nov 18, 2006
Messages
7
Points
1
salam semua.. ak nk cari sesapa yg ley wat cam website autodownline.. kiranya 3rd party website utk program mlm.. pm ak quotation price korang ek.. tgh survey dulu nih.. kalo yg still tk faham ley gak pm ak and ak akan bagi contoh web..
bole tgk kat cni..

website-autodownline.blogspot.com
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
2009 punye thread bai hehe.. :D
btw kalau nk web skim2 cmni aku taw sape pro..
ade sorang mamat nama gandaduit user dari CG
 

alfirus

freshman
Joined
Jul 24, 2006
Messages
1,040
Points
38
aku pun tak tau macam mane aku bleh reply topik yang dah basi nieh.. hue hue hue... yang buat aku reply pasal si syuk aka playmaker sebab dia tengah mengusahakan plan yang sangat menarik.... dan dah run 2 bulan dan dah ada 300 lebih pembeli.
 
Top