mencari sesapa yg boleh buat website autodownline (utk laman web mlm)

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#1
salam semua.. ak nk cari sesapa yg ley wat cam website autodownline.. kiranya 3rd party website utk program mlm.. pm ak quotation price korang ek.. tgh survey dulu nih.. kalo yg still tk faham ley gak pm ak and ak akan bagi contoh web..
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,482
Likes
6
Points
38
Offline
#2
website autodownline utk mlm?

kira macam forced matrix ar, nak berapa berapa x berapa?

sajer tanyer
 
Joined
Jan 23, 2008
Messages
1,666
Likes
6
Points
38
Offline
#3
Cuba tengok laman web jaguhinternet, kalau tak silap, laman web tersebut sediakan servis setup web berunsur MLM...
 
Joined
Jul 17, 2009
Messages
37
Likes
0
Points
0
Offline
#5
u kan partner KA brader kool? cube tanya kat dia. Mungkin dia boleh bantu. Dia banyak rakan website development ni.
 

fms

freshman
Joined
Nov 18, 2006
Messages
7
Likes
0
Points
1
Offline
#6
salam semua.. ak nk cari sesapa yg ley wat cam website autodownline.. kiranya 3rd party website utk program mlm.. pm ak quotation price korang ek.. tgh survey dulu nih.. kalo yg still tk faham ley gak pm ak and ak akan bagi contoh web..
bole tgk kat cni..

website-autodownline.blogspot.com
 
Joined
Jul 24, 2006
Messages
1,019
Likes
1
Points
38
Offline
#8
uihh... syuk... ko pun nak rembat project nieh? huhuhuh... kan ke ko dah ade MLM cunmeletopgilewoooowwwpalinglumayan!!
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#9
2009 punye thread bai hehe.. :D
btw kalau nk web skim2 cmni aku taw sape pro..
ade sorang mamat nama gandaduit user dari CG
 
Joined
Jul 24, 2006
Messages
1,019
Likes
1
Points
38
Offline
#10
aku pun tak tau macam mane aku bleh reply topik yang dah basi nieh.. hue hue hue... yang buat aku reply pasal si syuk aka playmaker sebab dia tengah mengusahakan plan yang sangat menarik.... dan dah run 2 bulan dan dah ada 300 lebih pembeli.
 
Top