Mencari Rumah/Bilik Sewa - Area UiTM Tapah

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
Salam WC,

Mintak maaflah ye kalau salah section..

Actually, den sebenarnya akan buat praktikal kat site UiTM Tapah tapi problemnya den takde lagi tempat nak duduk sepanjang praktikal tu.. Sebelum ni company tu cakap akan sediakan rumah tapi last-last minute, tadi diorg call kata tempat tinggal cari sendiri ye.. Frust den dengar..

So, den nak mintak tolong sape2 kat sini yang duduk area UiTM Tapah tu dan tahu mana2 bilik kosong nak sewa dari (9 May-9 Julai) harap sangat2 boleh inform kat den ye..

Den ingat nak pergi cari sendiri tapi den sekarang tengah final exam sampai 7 May ni so tak sempatlah nak cari.. So, harap sangat-sangat ada yang sudi bantu ye..

Tq..
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
dah cari dekat mudah.my ke?

kalau nak tanya hal sewa umah ni better pi kat mudah.my..mmg banyak kat sana.
nak2 kalau utk student...mak ai..banyak lerrr.

cuba laa..=)
 

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
Dah try tapi takde pun.. Dah habis mengoogle semua tapi tak jumpa jugak..

dah cari dekat mudah.my ke?

kalau nak tanya hal sewa umah ni better pi kat mudah.my..mmg banyak kat sana.
nak2 kalau utk student...mak ai..banyak lerrr.

cuba laa..=)
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
oohh..kesiannyer...dah jumpa blm?

hmm...maybe ada mana2 ejen rumah sewa ke yang boleh tlg.
biasanya kalau cari kat tenet ada.
 

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
A'ah, memang kesian..

Takde jumpa lagi, takpelah tengok 2-3 hari lagi.. Aswani takde kenal sape2 ke dok area situ??

oohh..kesiannyer...dah jumpa blm?

hmm...maybe ada mana2 ejen rumah sewa ke yang boleh tlg.
biasanya kalau cari kat tenet ada.
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
A'ah, memang kesian..

Takde jumpa lagi, takpelah tengok 2-3 hari lagi.. Aswani takde kenal sape2 ke dok area situ??
tak ada.. :(
maybe boleh je contact org comp tu bgtahu problem ni..bgtahu yg saudara dah cuba giler cari...
saya yakin mrk akan bantu
 

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
tak ada.. :(
maybe boleh je contact org comp tu bgtahu problem ni..bgtahu yg saudara dah cuba giler cari...
saya yakin mrk akan bantu
Takpe, saya cuba cari dulu kalau tak dapat juga terpaksalah mintak company tu tolong carikan jugak..

Takde orang tapah ke dalam forum ni?? :D:D
 
Top