Mencari penulis yg mantop~.. jgn susah ati.. baca dulu iklan ni.. come2..

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Saya nak offer keja part time kepada sesiapa yg berminat.. keja ni memang [ gaji murah je ] sebabnya buat pun bukan untuk customer.. tetapi untuk member sahaje.. member lak n00b.. xmo bagi content.. yg tau mintak tlg suruh buat dan bayar murah.. cismore sungguh.. :p.. saya boleh buat sendiri semua.. cuma :
- Banyak sangat part nak kena siapkan
- Xde masa sangat nak buat disebabkan masalah kesihatan sikit kebelakangan ini
Kejanya boleh dikatakan mudah ( kepada sesetengah org ) dan juga payah ( kepada sesetengah org yg lain ).. jadi sebelum apply.. silalah make sure anda boleh buat dan ingin buat supaya xbuang masa sesiapa..

Info extra :

Kerja apa sebenarnya ni ?.. keja siapkan website member.. :).. mcm biasa bila buat website mesti ada content.. masalahnya content tu nak cari xde kesempatan disebabkan sakit saya yg xmenentu kebelakangan ini.. lagi pun saya nak kena siapkan gambar dan edit template n so on.. jadi terpaksalah saya "outsource"-kan bab content ini. :(..

Scope keja :

Anda kena buat ayat sendiri atau copy paste info ( dari web mana2 tapi edit la sikit biar xnampak sangat malasnya :D ) untuk tajuk2 yg akan diberi kemudian.. lepas tu.. buat dlm 2 bahasa.. BI dan BM.. apa cara pun boleh.. as long as maksud BI sama dgn maksud BM dah cukup mantop dah..
- Cth : PHOTOGRAPHY.. buatkan ayat info sikit tentang PHOTOGRAPHY dan info yg company ni boleh buat PHOTOGRAPHY utk customer
- Ayat xperlu panjang mana dalam 300 - 400 words dah memadai ( lebih pun boleh kalau rajin.. tapi jgn panjang sangat.. panjang2 org mls baca.. :D )

Bayaran :

Bayaran akan di beri mengikut setiap tajuk.. cth mcm PHOTOGRAPHY siap BI dan BM sekali maka bayaran akan di beri.. berapa dibayar ?..
- antara RM 10 - 15 MAX untuk satu tajuk ( ikut pada quality penulisan ).. tajuk ada banyak juga ni.. dlm 20 maybe ( xabis kira ).. since bayaran yg agak murah.. so jgn menyusahkan diri nak perah otak membuat ayat yg mengganas minda.. silalah "work smart" bak kata org jawa.. :D

Deadline keja :

Actually xde deadline.. tapi kalau boleh siapkan cpt.. lagi bagus.. tapi kalau boleh.. digalakan buat satu2 tajuk dulu.. lepas tu send kat saya.. saya check dan saya suka.. saya bankin terus utk satu tajuk tersebut.. kalau nak kumpul sampai semua tajuk siap pun boleh.. ( kalau nak bayaran dlm bentuk BITCOIN pun boleh.. hehehe~.. )..

Cara apply keja :

Email / PM ( payah sikit sebab jarang bukak forum ni ) / IM / SMS / Whatapps / Call ( payah sikit sebabnya signal teruk sangat.. better MSG je )--

Tajuk email : Sayalah penulis yg mantop dok cari2 tu~
Email : admin@dinobytes.info
Chat : email je dulu nnt baru bagi account chat lak
Name saya : Md Ikhwan Hamdan
Talian hayat : 016-3243664

Tarikh tutup :

Masih mencari penulis lagi.. dont worry be happy~.. come on join the party buih~..

Note : Tengok atas ni.. kalau saya tukar kepada TUTUP.. maka tutup la tu.. wahwahwahhh..

Penutup :

Meh la apply~.. saya nak siapkan benda ni secepat mungkin.. lama sangat dah saya tangguh.. saya tau gaji murah je ni.. :(.. saya nak bayar lebih pun xleh sangat.. saya pun dpt sikit je.. 50% dari berapa yg saya dpt inilah yg saya "outsource"-kan kepada anda.. sekurang2nya sama2 la kita dpt hasilnya walaupun sikit.. ;)..
 
Top