Mencari Housemate Untuk Sama2 Buat Bisnes Perniagaan Internet :)

Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#1


gambar sbg hiasan je :)

Salam.. sy ingin mencari rakan serumah
tak kira yg bekerja atau belajar
umor antara 17-25thn..

rumah area:
Klang
Bukit Tinggi
Shah ALam
dan lain2 bergantung
pd anda.
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#2
bagus.. aku pun tgh mencari gk ni.. dah boring duk ngan family
booked untuk tahun 2011 bole bro ?? hehe
 
Joined
Jul 28, 2009
Messages
432
Likes
0
Points
16
Age
29
Offline
#4
Kalau area Melaka ok kot.. Tengah mencari rumah gak.. Tekanan duk rumah family ni.. Terbantut je keje... But, area Selangor kena fikir-fikirkkan dahulu... =)
 
Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#6
Kalau area Melaka ok kot.. Tengah mencari rumah gak.. Tekanan duk rumah family ni.. Terbantut je keje... But, area Selangor kena fikir-fikirkkan dahulu... =)
haha sama la kt.. area selangor la best...
bro ada facebook tak..
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#8
aku kalau nk cuma 1 tempat je tempat lain xmo = s.alam ..
and kalau bole cari rumah style apartment ... rumah teres or banglo ke mls ler hehe :D <-- memilih lk..

tp mmg tahun dpn aku start cari.. tahun ni mmg xbole la..
mak/bapak aku nk pg haji.. aku gk kne jaga rumah ni sementara waktu..
 

nuzs_x

freshman
Joined
Dec 30, 2007
Messages
13
Likes
0
Points
1
Age
33
Offline
#12
menarik jugak nie..aku pun dah lama fikir cuma x tahu mcm nak mula.....huhu
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#15
kt mula kat sini dulu..kalau da cuku org br cr rumah.. bro ok ke kalau area klang,shah alam ni?
s.alam the best.. mule tahun dpn r bro..
xpun bro beli rumah dulu.. tingal 1 bilik kosong tuk aku.. tahun dpn lepak

serius aku ckp tinggal dgn ibu/bapa bole jd stress dan gile lama2..
aku dah besar... dan ketegori dewasa pun tp kadang2 kne layan, marah cam budak kecik... tension beb
 

census

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
112
Likes
0
Points
0
Offline
#16
cam best. klu area shah alam, aku join. boleh ke?
tu pun klu aku malas la nak sambung study sebab ada terpikir nak sambung study.
klu smbg pun kat uitm, dah cara la tu duk shah alam.

just nak tanya. korang ni cari rumah yg macamana? yg boleh byk parking ke.
aku bukan apa. kompem le nak bawa kereta. moto mmg taubat la aku. sakit badan.
kerete pun kete buruk je.

aku sama la cam pingu. tahun depan sebab tahun ni parents pergi haji.

p/s: ntah pape je aku ni. kenal pun x, selamba je menyampuk. jgn mara aa.... :p
 
Joined
Feb 19, 2010
Messages
884
Likes
0
Points
16
Offline
#17
s.alam the best.. mule tahun dpn r bro..
xpun bro beli rumah dulu.. tingal 1 bilik kosong tuk aku.. tahun dpn lepak

serius aku ckp tinggal dgn ibu/bapa bole jd stress dan gile lama2..
aku dah besar... dan ketegori dewasa pun tp kadang2 kne layan, marah cam budak kecik... tension beb
Weh ko bukan dh kaye ke.. beli rumah sendiri lah :)) kalau bosan cari bini lol..

bab2 nak buat gathering ok gak kan.. budak2 ebay, forex sume ade, IM je xd :))
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#18
Weh ko bukan dh kaye ke.. beli rumah sendiri lah :)) kalau bosan cari bini lol..

bab2 nak buat gathering ok gak kan.. budak2 ebay, forex sume ade, IM je xd :))
masalahnye xde geng.. bli rumah duk sorang2 adeh.. aku ni dah lah takut hantu :p
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#19
cam best. klu area shah alam, aku join. boleh ke?
tu pun klu aku malas la nak sambung study sebab ada terpikir nak sambung study.
klu smbg pun kat uitm, dah cara la tu duk shah alam.

just nak tanya. korang ni cari rumah yg macamana? yg boleh byk parking ke.
aku bukan apa. kompem le nak bawa kereta. moto mmg taubat la aku. sakit badan.
kerete pun kete buruk je.

aku sama la cam pingu. tahun depan sebab tahun ni parents pergi haji.

p/s: ntah pape je aku ni. kenal pun x, selamba je menyampuk. jgn mara aa.... :p
tahun dpn style...

bole je nk
 
Top