Mencari funder / investor yg mantap~.. utk bitcoin trading..

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Seperti tajuk thread ni.. saya dok mencari funder / investor utk start trading.. bukan trading kat forex [ sebab dah menyirap.. :D.. ] tapi kali ni kat bitcoin cryptocurrency.. yeahhh~.

Apa tu bitcoin dan kenapa kat sini ?
1 - Bitcoin itu.. adehhh.. google la senang sikit.. :p..
2 - Saje je nak cuba something.. kalau berjaya boleh kembangkan lagi.. utk permulaan start small dulu..

Note : Sebelum teruskan lagi.. saya nak ingatkan yg benda ni kira 50-50.. apa yg dimaksudkan 50-50 di sini.. 50% success dan 50% fail.. senang cita.. sapa yg nak join kena ingat yg duit invest kat sini.. kira BURN abis.. xleh nak jamin dpt ROI balik ke x.. so sebelum join.. make sure yg duit di invest di sini.. duit yg anda rasa xmengapa abis begitu sahaja..

Disebabkan benda ni 50-50.. kita nak kurangkan rise rugi yg menganas sotong.. kita cari investor ramai sikit.. so boleh share rise sikit.. belanja pun sikit nak mula.. so saya openkan benda ni kepada 10 org dulu..

Note : Kalau lama sangat nak dptkan 10 org.. kita zass je dgn berapa org yg ada..

10 orangnya slot

Modal yg diperlukan : RM 1500
Seorang perlu bayar : RM 150
Pulangan yg akan di terima setiap investor : ???? [ xleh nak ckp berapa.. sebab xtentu.. yg pasti.. berapa dpt utg akan di bagi sama rata nnt ]
Setiap bulan dpt berapa : ???? [ xleh nak ckp gak.. ikut pada keadaan.. pada sapa yg main forex paham la kot.. ]

10 yg sangguh invest :
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 -
10 -

Apa yg saya akan buat :
1 - Saya akan start mengganas dgn trade ke bitcoin cryptocurrency
2 - Saya akan bagi update progress setiap minggu lalu email atau chat..
3 - Saya akan buat satu website n00b utk investor.. dlm tu saya letak gambar current trading dia.. so semua boleh tengok yg saya memang trade.. bukan pi joli duit..
4 - Saya akan exchangekan duit yg dpt tu [ maybe dpt dlm bentuk bitcoin.. ] dan transfer ke semua investor sama rata style cita P.RAMLI.. satu utk ko.. satu utk aku.. dua utk ko.. dua utk aku.. :">..

Ye.. kalau nak ditengokan memang payah la kot nak percaya ckp saya.. ia la sapa nak main bagi duit mcm tu je.. so.. kalau nak jumpa mari.. kasi turun Subang Jaya.. kita lepak maple~.. tapi dgn syarat.. kena belanja saya minum teh o suam.. kalau x.. xmo jumpa.. :D.. saya akan cita serba sikit apa yg saya nak test tu.. apa2 PM mari..

Cara hubungi saya :
- PM je dulu.. apa2 saya bls sana..
- Email pun boleh.. zegxro@gmail.com..
- Chat pun boleh.. zegxro@gmail.com..
- Whatapps pun boleh.. tapi PM dulu la.. lol~..
 
Last edited:
Joined
May 15, 2009
Messages
1,017
Likes
6
Points
38
Offline
#2
Hehe. Siapa yang invest dari tarikh thread ni buka sampai hari ni, dah untung lebih kurang 476%. Menyesal juga dulu zaman bitcoin sen-sen tak beli dan simpan.

source: https://ounce.me/
 
Joined
Aug 12, 2017
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#5
FREE !! FREE!!

Cara Mudah Untuk Menjana pendapatan Sampingan Tanpa Mengeluar kn Modal.. Rugi Sape Yg X cuba.. Hanya hire Robot Untuk Buat Kerja..

Siapa tahu apa tu BITCOIN MINING ?
kalau tak tahu boleh google.

kalau tahu Bitcoin Mining sekarang boleh dibuat melalui TELEGRAM ..
Kita 'Hire' robot dan biarkan mereka buat kerja ..
dapat energy boleh hire lebih banyak robot atau tukar ke BitCoin ..
1Bitcoin = Rm14k

1st Step
Kena ada Telegram

2nd Step

Join Telegram ni Untuk Dpt kn Starting 300 Diamond Secara PERCUMA !!
⬇⬇⬇

Telegram: Contact @CashRobotsBot

Step 1.
Hire robot. Robot warna hijau. Hire 3 robot hijau. Means ko kena tekan 3x hire button. ( 300 diamond habiskan semua. 100x3 = 3 green robot)

2.
Relax je robot tu akan mining energy utk conver jadi diamond.

3.
How to claim energy. Menu-hangar-lps tu collect energy. (100 energy = 1 diamond)

4.
Sell diamond. Menu - shop - sell energy
Price: 100 energy = 1 diamond

5.
Collect reward diamond 24 hours/once
Caranya: menu - reward - collect
( reward ni ko dah boleh collect once ko dah beli robot tadi. Terusa claim for first time)

6.
Last sekali utk jual diamond.
Install apps "LUNO" dkt sini ko guna utk convert diamond tadi jadi bit coin. Bit coin convert jadi cash.

7.
Sell diamond. Install apps "LUNO" register Account dlm ni. (Utk jual diamond tadi)

100 energy = 1diamond
Promote link sndri dpt 50 diamond

payment boleh dikeluarkan sekurang2nya 1000diamond drpd akaun kedua

DONE ..
 

Attachments

Joined
Aug 12, 2017
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#6
FREE !! FREE!!

Cara Mudah Untuk Menjana pendapatan Sampingan Tanpa Mengeluar kn Modal.. Rugi Sape Yg X cuba.. Hanya hire Robot Untuk Buat Kerja..

Siapa tahu apa tu BITCOIN MINING ?
kalau tak tahu boleh google.

kalau tahu Bitcoin Mining sekarang boleh dibuat melalui TELEGRAM ..
Kita 'Hire' robot dan biarkan mereka buat kerja ..
dapat energy boleh hire lebih banyak robot atau tukar ke BitCoin ..
1Bitcoin = Rm14k

1st Step
Kena ada Telegram

2nd Step

Join Telegram ni Untuk Dpt kn Starting 300 Diamond Secara PERCUMA !!
⬇⬇⬇

Telegram: Contact @CashRobotsBot

Step 1.
Hire robot. Robot warna hijau. Hire 3 robot hijau. Means ko kena tekan 3x hire button. ( 300 diamond habiskan semua. 100x3 = 3 green robot)

2.
Relax je robot tu akan mining energy utk conver jadi diamond.

3.
How to claim energy. Menu-hangar-lps tu collect energy. (100 energy = 1 diamond)

4.
Sell diamond. Menu - shop - sell energy
Price: 100 energy = 1 diamond

5.
Collect reward diamond 24 hours/once
Caranya: menu - reward - collect
( reward ni ko dah boleh collect once ko dah beli robot tadi. Terusa claim for first time)

6.
Last sekali utk jual diamond.
Install apps "LUNO" dkt sini ko guna utk convert diamond tadi jadi bit coin. Bit coin convert jadi cash.

7.
Sell diamond. Install apps "LUNO" register Account dlm ni. (Utk jual diamond tadi)

100 energy = 1diamond
Promote link sndri dpt 50 diamond

payment boleh dikeluarkan sekurang2nya 1000diamond drpd akaun kedua

DONE ..
 
Top