Melancong

Joined
Oct 7, 2011
Messages
87
Likes
4
Points
8
Offline
#1
Guys. AA buat promo best time selama 3 hari, dari 30 Jan - 1 Feb hari tu. Tension aku sebab terlepas promo tu.
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
31
Likes
2
Points
8
Offline
#6
Bila lagi nak ada promo mcm ni? Sedih la asyik tak tau je. Aku nak berjalan-jalan mcm orang lain gak
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
31
Likes
2
Points
8
Offline
#7
Selalu tengok orang jalan jauh-jauh je. Lepas tu, bila aku nak beli tiket, tau-tau promo dah habis. Kena la bayar full +Kecewa+
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
87
Likes
4
Points
8
Offline
#8
Bila lagi promo, taktau la. Kalau kau nak senang dapat news untuk promo, register as BIG member la. Selain updates untuk promotion, macam-macam benefits boleh dapat.
 

miniang

freshman
Joined
Feb 6, 2012
Messages
49
Likes
1
Points
8
Offline
#9
Kalau taknak register, follow je AirAsia punya Facebook atau Instagram. Kat situ pun boleh tau latest promo. Tapi mungkin rugi sikit la sebab selalunya BIG member ni akan ada diskaun diorg sendiri on top of the promo yang ada…
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
87
Likes
4
Points
8
Offline
#10
Betul tu. Tak rugi pun sebenarnya kalau join jadi BIG member diorg ni. Berbaloi sangat la cerita dia..
 
Top