Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

erinmalik

freshman
Joined
Sep 30, 2019
Messages
22
Points
3
Age
27
tak sabarnya nk tgok telco mana yg paling laju. 4g unifi paling best kalau naik 5g tak tahu la
ye weh. tm wifi pun laju gila kalau dulu mmg slow skrg aku perasan mkinn laju padahal baru 4g
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
29
bukan tahun depan ke? tak kisah la bila 5g, 4g skrg pun dah laju kalau guna TM line la
5g blh lagi cepat 100 peratus berbanding dgn 4g, jgn lah ckp u x kisah...yalar thn depan akan lebih melancarkan 5g
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
29
mesti lah laju, lebih laju 100-200% berbanding dgn 4g... dan jugak akan ade byk kebaikan spt memandu automatik dan sebagainya
baguslah ade pemandu auto, sbb aq x tau memandu... rasanya kena tunggu lagi 20 thn...
5g tu 100% cepat hanya tm dpt lancarkan saje, telco lain aq rasa x dpt
 
Top