Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

zamanchem

freshman
Joined
Sep 9, 2012
Messages
143
Points
16
TM Unifi : Year End Promo 2019 PAY NOTHING until 31st December 2019!!!
 

zamanchem

freshman
Joined
Sep 9, 2012
Messages
143
Points
16
MAXIS HOME FIBRE : MAXIS ONE PRIME conversion available now!!! From me.
 

zamanchem

freshman
Joined
Sep 9, 2012
Messages
143
Points
16
Unifi Lite 4Mbps & 8Mbps ONLY RM69 per month extended until further notice.
 

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
29
Curious betul dgn maxis fiber ni.. Lag sgt line dia pastu asyik disconnected dah kenapa.. line 4g dia pun mcm 3g lagi, acano nak upgrade 5g
 
Last edited:

popularrea

freshman
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Points
6
Age
29
Curious betul dgn maxis fiber ni.. Lag sgt line dia pastu asyik disconnected dah kenapa.. line 4g dia pun mcm 3g lagi, acano nak upgrade 5g
U x tahu ke diorg ni tumpang je tm punye fiber.. pastu rilek je claim tu fibernation bagai.. pakai je la tm punye service sendiri
 
Last edited:

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
29
U x tahu ke diorg ni tumpang je tm punye fiber.. pastu rilek je claim tu fibernation bagai.. pakai je la tm punye service sendiri
itulah, nak consider tukar pun, mcm apa je maxis fiber ni.. baik tukar unifi terus, org semua kata lajuu tak menyesal guna
 
Last edited:

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
53
Points
6
Age
24
Curious betul dgn maxis fiber ni.. Lag sgt line dia pastu asyik disconnected dah kenapa.. line 4g dia pun mcm 3g lagi, acano nak upgrade 5g
test benda baru tu bagus, tapi yg ade punya blm buat sampai expert nak pegi buat yg lain x patutlah
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
31
Curious betul dgn maxis fiber ni.. Lag sgt line dia pastu asyik disconnected dah kenapa.. line 4g dia pun mcm 3g lagi, acano nak upgrade 5g
5g dah start upgrade ke? tempat mana sudah ade? nak kunjungi sana utk test 5g niii
 

Monsteres

freshman
Joined
May 30, 2017
Messages
72
Points
8
Age
29
5g dah start upgrade ke? tempat mana sudah ade? nak kunjungi sana utk test 5g niii
rasanya sesetengah tempat kl sudah mula ade pre-5g dah...nak nikmati dgn btol2 kiranya kena tunggu 3-4 tahun
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
53
Points
6
Age
24
rasanya sesetengah tempat kl sudah mula ade pre-5g dah...nak nikmati dgn btol2 kiranya kena tunggu 3-4 tahun
woo, looking forward sgt niii... 5g akan bawa kelebihan yg x dpt kira kpd kehidupan kita
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
31
rasanya sesetengah tempat kl sudah mula ade pre-5g dah...nak nikmati dgn btol2 kiranya kena tunggu 3-4 tahun
aq rasa mungkin lama lagi ehhh, sbb masa kita line ade masalah, called kpd cs mereka, mereka pun dah ambil masa yg panjang utk fix masalah kita org
 

chimney

freshman
Joined
Jul 26, 2019
Messages
35
Points
8
Age
23
Curious betul dgn maxis fiber ni.. Lag sgt line dia pastu asyik disconnected dah kenapa.. line 4g dia pun mcm 3g lagi, acano nak upgrade 5g
guna la unifi 4g laju tak mcm maxis. jgn ckp aku tak payung
 

chimney

freshman
Joined
Jul 26, 2019
Messages
35
Points
8
Age
23
aq rasa mungkin lama lagi ehhh, sbb masa kita line ade masalah, called kpd cs mereka, mereka pun dah ambil masa yg panjang utk fix masalah kita org
bukan tahun depan ke? tak kisah la bila 5g, 4g skrg pun dah laju kalau guna TM line la
 

erinmalik

freshman
Joined
Sep 30, 2019
Messages
34
Points
8
Age
29
Curious betul dgn maxis fiber ni.. Lag sgt line dia pastu asyik disconnected dah kenapa.. line 4g dia pun mcm 3g lagi, acano nak upgrade 5g
yeke. aku rasa bukan maxis je , yg lain pun sama. tpi unifi takde masalah pun
 
Top