<<MASYUKKK $$$$ >> BONUS Teknik CB Bro Zyan...Jom Terjah!

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
Salam Tuan Ezord.

Bonus Ezord memang tempting ... sedang dipertimbangkan ;-) cuma saya mungkin beli penghujung minggu ini sahaja sebab saya sibuk dengan kerja2 lain :)

phieww...nasib baik bonus yang tempting..bukan saya ;;) wahahaha

ok..no problem..
 

mucai

freshman
Joined
Dec 12, 2010
Messages
5
Points
0
assalam... cik ezord check pm... bonus gempak, rase2 mampu x jd top aff???
 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
assalam... cik ezord check pm... bonus gempak, rase2 mampu x jd top aff???
wkslm..thanks mucai..iAllahh..saya dah reply pm bro..Alhmdulillah ramai yang suka bonus ni.kalau ada rezeki saya top affiliate, syukur sesangat..ngeh2..sebar-sebarkan lah pada rakan yang lain ia..saya akan banyak berkongsi di private group tu nanti..saya suka bila sama2 buat..lebih seronok! :)
thanks mucai....
 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
pada sesiapa yang dah membeli melalui link saya..terima kasih banyak saya ucapkan..
jangan lupa hantarkan butiran jualan ke email saya untuk saya hantarkan download link.IAllah..saya akan hantar download link hari ini...Semoga bermanfaat kepada anda..Tak terhabis saya pakai seorang..jadi ingin berkongsi kepada anda yang berminat..yihaa...:) nanti kita berkumpul semula di private group ok...c ya..terus berusaha!! \(^o^)/
 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
update : laman bonus telah di hantar kepada mereka yang telah email kepada saya..ada sesiapa lagi yang masih belum emailkan bukti mereka dan Pakej yang di ambil? atau ada sebarang masalah..boleh emailkan ke saya di ezordbiz[at]gmail.com okehh...gunakan sebaik mungkin..terutama yang grab bonus niche ebook tu..korang korek2 dalam lagi..banyak lagi bonus tersembunyi..nanti kita buat sama-sama!
 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
bump sikit bonus nih..jom rembat niche plr ebook...
 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
masih available lagi...jualan akan di tutup pada 29 ni untuk sementara waktu..kata Zyan..doa moga-moga beliau tak tukar fikiran untuk naikkan harga produk ni..Apa tunggu lagi?? Beli dulu, fikir kemudian..hoho

Nasihat saya : Tanamkan azam dulu dalam diri sebelum membeli..! ok c ya in my private group
 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
private group dah live..sape-sape yang masih berminat untuk join group ni??? ngeh2..siapa yang masuk je yang akan tahu..banyak yang saya dedahkan dan mungkin memudahkan sikit kerja anda..Gunakan bonus yang telah saya beri...banyak yang boleh anda pilih dan gunakan untuk pemasaran clickbank anda...Teruskan Usaha!!
 

Alfa Bravo

Newbie
Joined
Aug 1, 2008
Messages
84
Points
8
yup.. usaha tangga kejayaan..

p/s tgh berusaha nak pilih yg terrrbaik nih....
 
Top