Masuk 2.52 USD Pun Jadilah..Lama2 Jadi Bukit..hehe..Terbukti Dibayar.

Joined
Jan 25, 2013
Messages
31
Points
0

fazli78

freshman
Joined
Feb 26, 2014
Messages
52
Points
0
View attachment 11525

Dah terbukti dibayar...nie first time aku main PTC site dan dibayar...perghh..ckit2 lama2 jd bukit...

Jadi aku nak laa kongsi ngan korang sume...senang jew nak buat duit nie hanya klik ads tiap2 hari dengan buat minijob...huhu..

Jom la join register kat sini www.neobux.com

bagi yang tak biasa register boleh tgk kat sini tutorial register http://freedownload-mycollection.blogspot.com/2012/12/neobux.html
neobux mmg berbayar, sy pun dah dapat payment dari NB nie melalui paypal. tahniah
wat clixsense sekali. cepat sikit jadi gunung :D
 

bendahara

freshman
Joined
Nov 15, 2014
Messages
25
Points
1
oic.nih aku baru jer rent 3ref;then <setakat itu shj kajian aku.
 
Last edited:
Top