Master Zuheir fight income seminggu dah boleh beli samsung S2 ?Jom bincang sini !

Master Zuheir

freshman
Joined
Dec 11, 2011
Messages
509
Points
0
Salam semua..

saya bukan pakar saya bukan master yang real tapi itu lah pengalaman manis dan berharga dlm hidup saya.

keinginan yang dirasakan mustahil untuk dimiliki..dalam waktu yang sekejap pula tu.biasa orang lain kumpul duit lama sebulan dua bulan tapi dah rezeki bertuah saya dapat dalam seminggu..saya dah lah

budak mentah 19 tahun!
tak ada LESEN
belum sambung belajar
jaga kedai tak bergaji

tapi itu lah keajaibannya.formula nya satu sahaja yang saya guna.iaitu FIGHT INCOME!

kalau anda tahu cer citer dan bincang apa itu FIGHT INCOME?




ps : thread ini bebas menggunakan gaya bahasa.hehe :p
 

sebinja

freshman
Joined
Jul 19, 2012
Messages
46
Points
0
Haha...Ini Mesti Lain Dari Yang Lain..
Salam semua..

saya bukan pakar saya bukan master yang real tapi itu lah pengalaman manis dan berharga dlm hidup saya.

keinginan yang dirasakan mustahil untuk dimiliki..dalam waktu yang sekejap pula tu.biasa orang lain kumpul duit lama sebulan dua bulan tapi dah rezeki bertuah saya dapat dalam seminggu..saya dah lah

budak mentah 19 tahun!
tak ada LESEN
belum sambung belajar
jaga kedai tak bergaji

tapi itu lah keajaibannya.formula nya satu sahaja yang saya guna.iaitu FIGHT INCOME!

kalau anda tahu cer citer dan bincang apa itu FIGHT INCOME?




ps : thread ini bebas menggunakan gaya bahasa.hehe :p
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
bila tgk siggy TT, dia nak lancarkan sesuatu tu.. :)
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Master dalam senyap2 jer ada projek baru... :D
 

Master Zuheir

freshman
Joined
Dec 11, 2011
Messages
509
Points
0
apa benda ni.. cercite..
fight income..mcm mana seorg peniaga ni nak dpt income.salah satu caranya ialah mindset..

mindset sedang berjuang utk dptkan income dlm masa yg tlah ditentukan.


mcm pengalaman sye tu..fight income target 2minggu tpi bila buat..dlm masa seminggu je dpt lebih rm1.5k dri bisnes yang sye jalankan.

yang penting dua perkara kat sini :
-mindset
-keluar dari zon selesa untuk satu masa
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Salam semua..

saya bukan pakar saya bukan master yang real tapi itu lah pengalaman manis dan berharga dlm hidup saya.

keinginan yang dirasakan mustahil untuk dimiliki..dalam waktu yang sekejap pula tu.biasa orang lain kumpul duit lama sebulan dua bulan tapi dah rezeki bertuah saya dapat dalam seminggu..saya dah lah

budak mentah 19 tahun!
tak ada LESEN
belum sambung belajar

jaga kedai tak bergaji

tapi itu lah keajaibannya.formula nya satu sahaja yang saya guna.iaitu FIGHT INCOME!

kalau anda tahu cer citer dan bincang apa itu FIGHT INCOME?




ps : thread ini bebas menggunakan gaya bahasa.hehe :p
wah ,, nmpaknya tt bakal lancarkan sesuatu yg lain dari yg lain .. :)

FightIncome = berusaha untuk capai apa yg kita nak, pasti kita akan dapat benda tu. , Income tu dari usaha kita juga .. :) . Tu pada pandangan saya.

Sy pernah msuk PLKN .
salah satu ilmu yg saya suka ialah :

Komitmen = 100% , usaha 0% .
kenapa cuma komitmen yg kena 100% ?
dalam beberapa bulan sy cuba untuk memahami maksud ilmu yg diajar kepada kami ni .

dan pada pengalaman saya sendiri , walaupun usaha sy tnggi , tpi x komitmen , semua kerja yg sya buat ' Tidak BERKUALITI' ,
lama kelamaan saya akan give up ..

saya cuba utk memberi komitmen 100% , hasilnya semangat berusaha dlam diri saya dtg dengan sendirinya . . sy juga puas hati dengan semua kerja yg saya buat . :)

saya try utk praktik benda ni dalam IM , hasilnya .. saya berjaya mendapat sale walaupun saya masih budak baru ,

saya setuju dengan apa yg tt kata MINDSET . :) SET baik2 kat diri kita apa yg kita nak dapat dan beri komitmen . Pasti akan ada hasilnya ..

saya juga budak baru belajar mcm tt ,

budak 18 tahun,
tidak bekerja ,
belum sambung belajar . :)

saya juga baru beberapa bulan dalam IM .
 
Last edited:
Top