Masrule Hamid, owner InstantBisnes.com

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
salam semua. hi. :D

ada siapa2 kat sini yang kenal bro Masrule Hamid? :D

dia ni owner site ni. banyak gak produk2 dia yang dah ada. antaranya:

http://instantbisnes.com/bagaimana-menulis/

http://instantbisnes.com/panduan-iklan/

http://instantbisnes.com/surat-jualan-yang-menjual/

http://instantbisnes.com/bisnes-dari-rumah/

http://instantbisnes.com/panduan-pertanian-fertigasi/

http://instantbisnes.com/sistem-autoresponder/

ada lagi kot... tapi, tu je yang aku jumpa setakat ni. :D

dan, ada siapa2 yang dah beli mana2 produk dia tu? kalau ada, jom kongsi2 pengalaman korang. :D
 

Adnin

Senior
Joined
Mar 19, 2007
Messages
1,216
Points
38
Dia nih orang lama dalam bisnes gayapos , mungkin dari tahun 1990-an lagi .

Sekarang beliau mengikut jejak langkah otai-otai direct marketing lain (spt Yanik silver) untuk menempa kejayaan melalui internet pula.
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
yap. dalam godek2 tu, dapat tahu juga dia ni terlibat dalam bisnes gaya pos. :D

Adnin ada pengalaman dalam method bisnes ni? :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
bagus tu. orang berpengalaman. :D

kalau rilek2, jemput2 lah ke thread ni (Adnin tahu dah kot... :D). rancak nampak dorang2 bincang kat sana. kongsi2 ilmu... :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
tengah godek2 google pasal gaya pos terjerempak dengan blog beliau...
yap... siapa2 yang godek2 uncle G kemungkinan besar akan jumpa linknya. godek2 tu... ada juga jumpa yang lain2... hohoho... :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
http://megaduit.com/blog/program-flb/flb-review-1/

nih dia punya blog...

pendapatan seiring dengan zamjabi dan shamxo
oh... tu blog dia juga ya. :D terlepas pandang tadi...

bro abdfatah siap bagi post best lagi tu... hohoho... :D

yap, zamjabi dan shamxo memang antara otai2 maut flb pro. :)

p/s: rasanya... siapa2 yang terjebak dengan bisnes gaya pos ni, kemungkinan besar terlekat dengan flb pro kan. cuma sorang bekas otai bisnes gaya pos ni je, yang aku tahu yang tak terlekat lagi dengan flb pro tu... huhuhu... :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
sekarang masih gaya pos kan kan kan kan?
Adnin senyum sampai ke telinga dah tu... yalah kot... hahaha... :D

p/s: nak kuar jap, pekena baik punya berger... :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
sebelum tu... cuba korang klik ni (uncle G dengan keyword 'bisnes underground'). banyak link2 geng2 flb pro wooo... hohoho... :D
 
Top