Masrule Hamid, owner InstantBisnes.com

Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam semua. hi. :D

ada siapa2 kat sini yang kenal bro Masrule Hamid? :D

dia ni owner site ni. banyak gak produk2 dia yang dah ada. antaranya:

http://instantbisnes.com/bagaimana-menulis/

http://instantbisnes.com/panduan-iklan/

http://instantbisnes.com/surat-jualan-yang-menjual/

http://instantbisnes.com/bisnes-dari-rumah/

http://instantbisnes.com/panduan-pertanian-fertigasi/

http://instantbisnes.com/sistem-autoresponder/

ada lagi kot... tapi, tu je yang aku jumpa setakat ni. :D

dan, ada siapa2 yang dah beli mana2 produk dia tu? kalau ada, jom kongsi2 pengalaman korang. :D
 
Joined
Mar 19, 2007
Messages
1,189
Likes
3
Points
38
Offline
#2
Dia nih orang lama dalam bisnes gayapos , mungkin dari tahun 1990-an lagi .

Sekarang beliau mengikut jejak langkah otai-otai direct marketing lain (spt Yanik silver) untuk menempa kejayaan melalui internet pula.
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#3
yap. dalam godek2 tu, dapat tahu juga dia ni terlibat dalam bisnes gaya pos. :D

Adnin ada pengalaman dalam method bisnes ni? :D
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#6
bagus tu. orang berpengalaman. :D

kalau rilek2, jemput2 lah ke thread ni (Adnin tahu dah kot... :D). rancak nampak dorang2 bincang kat sana. kongsi2 ilmu... :D
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#10
http://megaduit.com/blog/program-flb/flb-review-1/

nih dia punya blog...

pendapatan seiring dengan zamjabi dan shamxo
oh... tu blog dia juga ya. :D terlepas pandang tadi...

bro abdfatah siap bagi post best lagi tu... hohoho... :D

yap, zamjabi dan shamxo memang antara otai2 maut flb pro. :)

p/s: rasanya... siapa2 yang terjebak dengan bisnes gaya pos ni, kemungkinan besar terlekat dengan flb pro kan. cuma sorang bekas otai bisnes gaya pos ni je, yang aku tahu yang tak terlekat lagi dengan flb pro tu... huhuhu... :D
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#12
sebelum tu... cuba korang klik ni (uncle G dengan keyword 'bisnes underground'). banyak link2 geng2 flb pro wooo... hohoho... :D
 
Top