Masalah Pembayaran Komisyen Program Youtube Lisa Hilmi

omecool20

Senior
Joined
Feb 8, 2007
Messages
204
Points
18
Age
47
Assalamulaikum dan salam sejahtera.

Nak tanya sama ada kawan2 yang aktif dengan program affiliate Pakej Youtube Lisa Hilmi ada masalah pembayaran komisyennya ?

Saya ada email pihak mereka tentang pembayaran komisyen dua minggu lepas tetapi tidak ada jawapan. Saya masih lagi mempromosikan produk mereka tetapi kalau begini, tawar la hati saya ..
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Saya x join program affiliate dia,tp ada susribe email dia utk 2 minggu kot but then unsuscribe sbb x brapa berminat. Harap-harap xdela unsur-unsur penipuan dlm program beliau yea, kesian plak nti ahli-ahli yg dah join.

P.S.: Untung batu timbul,untung sabut tenggelam..(betul ke?):)
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
pembaca blog saya pun ada mengadu. Lama dah
 

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
last sekali emel dr lisa beberapa bulan lepas katanya tengah bizi buat projek juta-jutaan di manila.
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
41
Dia dah serahkan semua urusan kepada company baru yang take over bisnes ebook dia.

Masa zaman Puan Lisa dulu, payment okay je... apalah company baru ni, lembap yang teramat sangat. 3-4 bulan pun tak settle lagi problem pengambil alihan. :(
 
Top