Masalah " PayPal Shipping is not available. We apologize for the inconvenience. "

Joined
May 24, 2012
Messages
22
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Assalamualaikum semua,

Ok, saya ada jual satu servis kat ebay. Bukan fizikal item lah. lepas tu bila saya dah siapkn order customer saya cuba nak print shipping label tapi keluar pulak " PayPal Shipping is not available. We apologize for the inconvenience. "

Apa masalah sebenarnya eh?..sorry la noob sikit

Saya nk print shipping label tu sebab xnak paypal hold duit lama sangat 21 hari so skang jadi lain pulak. Pendek cerita saya ada 2 problem

1) Mcm mana xnk bg paypal hold duit saya lama sgt smpai 21 hari?
2) Mcm mana nk print shipping label dgn jayanya?

Plis bantu ye..tq
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#2
Ibnu Sina Eyewear - Terapi Mata Semulajadi

Tahukah anda semakin ramai yang mengalami masalah RABUN?
Termasuklah gologngan kanak-kanak hinggalah dewasa.
Hargailah nikmat mata kurniaan Allah yang tidak ternilai

Cermin Mata Terapi IbnuSina untuk membantu mengurangkan kebergantungan kepada cermin mata akibat rabun, myopia dan astigmatism secara semulajadi. Hasil kajian ilmuan Islam dan gabungan teknologi moden yang diperkenalkan oleh Dr William Bates.

MENGENAI PRODUK INI Cermin mata ini berfungsi membantu otak kita untuk mencari titik fokus melalui lubang lubang kecil pada cermin mata ini. Dengan ini ia melatih mata kita yang telah 'out focus' untuk kembali ketempat asal di kornea.Kaedahnya amatlah mudah. Hanya gunakan 15-20 minit sehari untuk mendapatkan kesan dalam 3-4 minggu. Selepas 4 minggu boleh pergi kedai cermin mata test mata anda secara percuma.

KELEBIHAN THERAPY GLASSES - IBNUSINA EYEWEAR

* Tak payah pakai ubat. Makan atau titik.
* 100% selamat dan semulajadi
* Tidak perlu preskripsi doktor
* Tidak perlu test mata
* Tidak perlu lasik mata
* Mengurangkan 'power' cermin mata atau contact lens.
* Memperbaiki kejelasan mata anda
* Mencegah rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism
* Hanya beli sekali seumur hidup
* Design yang menarik, boleh bawak berjalan
* Boleh digunakan sebagai cermin mata penapis UV dari komputer.
* Murah dan Murah dan murah sangat

PROMOSI HEBAT
PERCUMA PENGHANTARAN



SMS KAMI : 0194135753

Jangan Lupa LIKE Page kami untuk lebih banyak tips penjagaan mata

LIKE now and buy

FB : Ibnu Sina Eyewear Terapi Mata Semulajadi

View attachment 11650
OIk Spammer ! org tanya lain ko komen kuar tajuk . P la bukak thread kat WTS . bo.... X(
 
Joined
Aug 8, 2008
Messages
95
Likes
0
Points
6
Offline
#3
Paypal shipping label hanya support usps dan fedex. Kalau u tak jual produk fizikal nape na print shipping label?
Walaupun u print shipping lab paypal tetap akan hold payment akaun baru selama 21 hari.
 
Top