Masalah Komisyen Sistem Affiliate Lite

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,845
Points
38
salam.. minta pakar2 affiliate lite.. pada affiliate panduan forum wordpress.. jumlah komisyen tidak tertera.. tapi jumlah jualan ada.. dah banyak kali tukar setting pada produk&komisyen tetap sama juga hasilnya... imabiz install pada platform wordpress... ada jalan penyelesaian..??
 

zalnet

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
397
Points
16
Rasanya sistem affiliate tu x compatible dgn wordpress. Saya pernah discuz dgn amirol pasal ni...Tapi x taulah kalau dah update
 
Last edited:

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
Saya pernah test pada WP dan Joomla. Ok je. Komisen detect walaupun letak code pada wp dan joomla. Saya rasa sebab masalah cookies kot. Try isi yang .domain tu... Contoh domain ayam.com..

Jadi isi .ayam.com kat setting sistem.

bro sorry off topic..kalau kat sistem tu bahagian banner tak keluar dia punya image..masalah ape ye? cer tengok kat siggy saya tu..masalah hosting ke masalah sistem affiliate?
 
Top