Masalah Ketika Buat Payment Di Clickbank

Joined
Jul 30, 2013
Messages
109
Points
0
salam & hi, y'all..... ;)

saya nak wat payment produk clickbank tadi.. guna kad debit maybank... tapi takleh la plak..... jadi camni:
01jms2p0wtq2ezp6g.jpg


dah kol brader maybank tadi... dia cakap, takde pape masalah ngan kad...

so, sebab apa ek? ada sesape penah alami masalah camni gak???
 

Radi

freshman
Joined
Jul 22, 2013
Messages
22
Points
0
Billing address yang letak kat checkout page tu matching tak dengan alamat akaun?
 
Joined
Jul 30, 2013
Messages
109
Points
0
Billing address yang letak kat checkout page tu matching tak dengan alamat akaun?

meaning..... kena sama ke? if yes... rasanya sama....
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
debit kad dah link dgn paypal?
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
kalau mcm tu login maybank2u lps tu apply maybank2u pay.. lps tu insyaallah dah blh bayar.. :)
 
Joined
Jul 30, 2013
Messages
109
Points
0
kalau mcm tu login maybank2u lps tu apply maybank2u pay.. lps tu insyaallah dah blh bayar.. :)

thanks for the tip... ;)

tapi... sepaham saya baca kat sini http://www.faizalias.com/2013/04/28/cara-mendaftar-maybank-2u-pay/ and kat sini http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/04/maybank2u-pay-cara-mudah-untuk.html maybank2u pay ni... cam untuk pendaftaran vendor je kan... and more to barang2 fizikal.....

kalau cam saya ni.. yang just nak beli je... and barang digital... rasa2.. tak dapat gak.. ke, camne?... coz still tak nampak lagi dia bleh link ke cb ke tak...... huhu
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
nampaknya kena call maybank kalau mcm tu..
 
Top