masalah corona virus

paparich90

freshman
Joined
Apr 28, 2011
Messages
19
Points
3
salam semua... Family saya skrg ada masalah... Isteri and anak pertama sah posotif covid19... Skrg diorang kena rawat dekat hospital sungai buloh. saya and anak kedua tak kena jangkitan ni dah buat check up minggu lepas.. Alhamdulillah result negatif.. Saya punya office tutup skrg ni dia kasi cuti. Masalahnya dia kasi cuti tanpa gaji.. Byran rumah and kereta utk bulan lepas punya saya tak settlekan lagi sbb gaji kena sekat, bos kata hujung bulan ni baru dia kasi.. Dengan nak beli brg rumah lagi haih tp gaji tk dpt lagi. saya ingat nak buat personal **** je dulu settlekan semua before dpt gaji. Ada sesiapa boleh bantu?
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
526
Points
28
Susah jugak tu.... tp kena paham jugak ngn majikan. klu staff x de, income nk dtg mana...Company kecik akan bankrup klu tutup lebih 2 minggu.
 
Top