Mari buat duit dgn PC anda [ PC + Internet ]

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Program ni senang je.. kalau anda ada PC + Internet.. boleh je join dgn bangganya.. apa program ni buat.. dia pakai process PC anda utk buat apa.. xtau.. tapi yg pasti bukan benda yg illegal.. benda baik2 je [ tu pun apa yg diorang ckp dlm FAQ page diorang la..].. so since dia dah pakai process PC anda.. diorang pun bayar la anda.. kira win/win la ni.. yg pasti nak join pun FREE je..

Oh ya berapa diorang bayar ?.. so far.. kalau tengok kat site diorang.. katanya 1 hari = USD 2.. hmm.. kira ok la kot..

Tip : xde PC sendiri.. PC opis pun jadi la.. :D..

Cara nak apply
1. Nak senangkan cita.. saya letak je link sini.. Register mari..
2. Lepas register.. download software dia.. lepas tu install.. lepas tu biar je software tu run at background..
3. Cukup bulan.. mintak payment [ kalau cukup la USD 50 ]..
4. Boleh la pi joli dgn duit payment tu.. :D..

Note :
- Program baru launch bulan lepas.. jadi banyak lagi benda yg perlu diorang betulkan.. kena banyak2 bersabar..
- Since program ni masih BETA.. earning memang x naik kata IPUS.. diorang release program BETA ni utk collection information dan testing stability program.. for now earning x naik tapi nilai ref semua naik.. jadi boleh la promote kalau nak..
- Kalau ada apa2 nak tanya live.. meh pi sini.. http://redbit.dinobytes.info/.. lepas tu click kat.. chat.. boleh tanya apa nak tanya [ tu pun kalau xAFK ].. :D..
 
Last edited:

zerous

freshman
Joined
Jul 24, 2011
Messages
48
Likes
0
Points
6
Offline
#4
Cer citer cer citer...

Sent from my Sensation using Tapatalk 2
 

mkbhs

freshman
Joined
Jun 8, 2011
Messages
19
Likes
0
Points
0
Offline
#14
nk tnya kenapa total earning tak bergerak $1usd je...tapi last 7 days bergerak..:-/
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#15
nk tnya kenapa total earning tak bergerak $1usd je...tapi last 7 days bergerak..:-/
tu la.. saya pun tertanya2 gak bab tu.. nak baca kat forum dia mcm mls lak nak pi baca sana.. :D.. maybe program masih BETA kot.. xpe kita tunggu je.. tengok mcm mana..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#17
Data dalam komputer tak kena curi ke, guna software IPu tu?
haa.. xtau la bro.. dlm bab ni xleh nak tau.. kalau ikutkan patutnya xde la sampai tahap mcm tu.. tapi kalau diorang ada niat jahat.. apa2 pun boleh.. so nak selamat better pakai pc lain ke.. pc kosong xde data penting.. maybe selamat sikit..
 
Top