Mari berkongsi ilmu..

Fathiah09

freshman
Joined
Sep 25, 2014
Messages
6
Points
1
Salam perkenalan dari saya Fathiah..Saya baru lagi join forum ni,ni posting yang pertama...Buat bisnes online pun baru lagi,baru dalam 2 bulan je..Banyak perkara yang masih perlu belajar,harap otai2 dalam ni boleh bagi tunjuk ajar.

Saya buat fulltime online business ni selepas berhenti kerja,keadaan yang memaksa..Jadi saya pun pilih bekerja sendiri..Banyak cabaran yang dilalui..Kena tipu pun ade..tak apelah jadikan sebagai pelajaran..Saya pasti forumer lain juga mempunyai pelbagai pengalaman pahit manis sepanjang berniaga ni..Harap kita semua dapat kongsi ilmu bersama-sama di sini..Biarlah sama-sama maju di dalam bisnes masing-masing..Insya-Allah..
 

badroluyop

freshman
Joined
Jul 13, 2013
Messages
53
Points
8
selamat datang.. WC banyak kebaikannya.. di sini kita
akan menjadi lebih 'dewasa' utk bisnes online.. good luck
 

Fathiah09

freshman
Joined
Sep 25, 2014
Messages
6
Points
1
Terima kasih sedara..saya pun harap sy dan rakan2 lebih dewasa dlm bisnes online..sama2lah kita berkongsi pengalaman suka dan duka bisnes online..
 

Fathiah09

freshman
Joined
Sep 25, 2014
Messages
6
Points
1
Terima kasih saudara along...ya pengalaman mendewasakan kita..belajar dari pengalaman..
 

Bisnes Toneexcel

freshman
Joined
Oct 5, 2014
Messages
39
Points
8
hai fathiah..selamat dtg ke WC..banyak perkara boleh belajar dkt sini. post je apa pun soalan..ada la yang datang membantu nanti tu..
 
Top