Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
saya tak reti nak bagi sokongan pada azli ni...siapa boleh bantu..nak beri sokongan wang buat masa ini saya tak boleh...abang saya nak pjm duit..:)

bukan tak bleh bantu, tapi saya bantu bila ada rezeki lebih saja..ebook buat affiliate sudah diberikan..tiada hasil lagi tu bersabar la...banyak lagi panduan boleh didapati dalam WC ni..saya nak memberi perhatian 100% memang tidak boleh..

azli nak marah saya tidak mengapa...saya bukan orang yang benar-benar yang diharapkan dapat membantu azli...mungkin ramai orang lain di WC ni boleh membantu..
 

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
tak per..saya sentiasa memberi bimbingan kepada dia, mana yang betul dan mana yang salah..untuk bantuan duit..saya masih tidak mampu lagi :)
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
ok thanks nabiel..saya merasa serba salah juga kerana tidak dapat memberi sokongan pada azli ni..sebab saya yang bawa dia ke WC ni...saya juga mumpunyai masa yang terhad - kerja, online bisnes, keluarga, dan urusan lain..

maafkan saya semua, saya bersalah
 

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
tak apa sama2 kita menghulur :)

aritu balik JB jumpa dia jap bawa pi kenduri kahwin alang2 dah sebelah tempat dia :)
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Dia duk sungai kantan kajang.Dia memang dasyat.Dia tak buta hati.Hari tu ada orang buat rumah dia,Dia tau jer mende tu tak cantik.Padahal memang tak cantik pun.Orang dah biasa gelap macam ni lah.
 

Naza DNAR

freshman
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1
Points
0
Cadangan saya, untuk membantu rakan OKU ini, apa kata jika dia menghasilkan sebuah e-book yang simple dan seterusnya kita di WC ini menjadi pelanggannya.. E-book itu bolehlah dijual dengan harga yang murah seperti RM10 sahaja...

Jika dia tidak mampu menghasilkan e-book, mungkin ada rakan-rakan kita yang ada menjual e-book boleh memberi satu keistimewaan kepada rakan OKU kita ini.. dengan cara "menjual" hak cipta e-book anda kepadanya secara percuma dan seterusnya kita sama-sama menyertai rakan OKU kita ini mempromosikan ebook tersebut dengan harga yang murah.. Anggap kita affiliate partner rakan OKU kita ni..
 

azli84

freshman
Joined
May 11, 2009
Messages
54
Points
0
aslm......
semua nak bantu saya kan,
ok, saya cadang nak jual top up maxis kat sini, top up 10 saya akan amik 10.30, sebab saya jual melalui maybank,

caranye,
1; bank kat akaun saya 1513-3301-6389 rm10.30, masukan email saya [email protected],

2; sms saya 0177547419, nyatakan yang awak dah bank in untuk top up rm__? dan sertakan no phone awak,

bila saya terima sms dari awak, saya tengok email, jika benar ada email dari maybank, saya akan terus top up kan ke no awak,

jika semuanye betul, awak terima top up tak sampai setengah jam,

disini saya hanye dapat 50sen jela, top up maxis sahaja,

nilai top up yang ada

RM10
RM30
RM60
RM100

tapi semuanye lebeh 50sen
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
aslm......
semua nak bantu saya kan,
ok, saya cadang nak jual top up maxis kat sini, top up 10 saya akan amik 10.30, sebab saya jual melalui maybank,

caranye,
1; bank kat akaun saya 1513-3301-6389 rm10.30, masukan email saya [email protected],

2; sms saya 0177547419, nyatakan yang awak dah bank in untuk top up rm__? dan sertakan no phone awak,

bila saya terima sms dari awak, saya tengok email, jika benar ada email dari maybank, saya akan terus top up kan ke no awak,

jika semuanye betul, awak terima top up tak sampai setengah jam,

disini saya hanye dapat 50sen jela, top up maxis sahaja,

nilai top up yang ada

RM10
RM30
RM60
RM100

tapi semuanye lebeh 50sen
azli.RM10.30 tak bleh bank in lar.Kena 10 50.tu jer dekat maybank skang.
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
azli, saya ada offer untuk awak..saya ajar bisnes internet minggu depan free...bolehla datang tido rumah saya..perbelanjaan semua saya support:)
 

fydos

freshman
Joined
May 29, 2009
Messages
49
Points
0
salam perpaduan..

terbaik la bro jamal.
semoga ramai lagi IM malaysia menjadi seperti kamu yang sanggup membantu.
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
bukan apa, saya yang bawa azli ni masuk wc,,pastu saya abaikan dia..sbb bz sibuk kejar duit..harini baru saya sedar kslhan saya..tak patut saya buat camtu...skrg saya tgh deal ngan azli untuk jv buat ebook...dan saya ajar dia semua skali..saya suh dia bertapa kat rumah saya smggu..
 

fydos

freshman
Joined
May 29, 2009
Messages
49
Points
0
terbaik 2 bro..
alhamdulilah, semoga bro dimurahkan rezeki.
 
Top