Manual Newbie - Tutor Pemasaran Internet | Ebook Percuma WAJIB Miliki !!!

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
PERHATIAN: Buat Internet Marketer Yang Tidak Boleh Tidur Malam...

ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM 80% NEWBIE YANG GAGAL MENJANA WANG DARI INTERNET KERANA TIADA LATAR BELAKANG IT?​


Bersedia! Anda akan didedahkan rahsia bagaimana anda boleh menguasai kemahiran dalam pemasaran internet yang telah diguna pakai oleh 20% newbie yang telah BERJAYA..




Dapatkan Ebook Percuma Ini Dengan Segera!!!
 
Last edited:

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
wah... menarik ni! catzer... boleh tak nanti saya nak bagi testimoni...
dan diletakkan di minisite tu... :)

p/s: (+) rep to you... :) tiada sebab untuk tidak...
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
juga telah diletakkan di ruangan "Free Download" di muka depan WC. :)
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
thanks catzer sbb sudi bantu newbies macam kami ni..good job..nak download dah ni catzer..;P
Thanks sbb memberikan sokongan terhadap ebook percuma ni. Lps download baca so bolehlah bg review di thread ni. :D
 

jedi79

Newbie
Joined
Jan 23, 2008
Messages
381
Points
16
yup tq catzer aka surfaddict, mari download
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
dah download..
nak baca plak..
thanks ya..:)
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
saya sudah baca... dan ini testimoni/review saya. :) :

A MUST HAVE!!! (jika anda serius dengan dunia perniagaan internet)

Benar kata Amirol, manual ini sepatutnya berbayar; tidak diberikan percuma...

Benar kata Ikram, manual ini bukan lagi tambahan rujukan sampah yang banyak di luar sana...

Saya pula: Saya berani mengatakan bahawa manual ini adalah rujukan yang wajib ada untuk semua para newbie (dan mungkin juga, otai IM sekalipun). Dengan syarat, yang SERIUS sahaja! Jika anda hanya mahu cuba-cuba dalam dunia perniagaan internet... saya benarkan untuk anda mencari 'sampah-sampah' lain di luar sana. Saya juga benarkan untuk anda 'bakar duit' anda dengan membeli produk-produk sampah di luar sana; jika benar anda tidak serius dan hanya mahu cuba-cuba sahaja...

Manual ini lengkap! Khususnya kepada newbie... ia bagaikan jambatan kukuh untuk anda seterusnya melakar perjalanan ke arah yang lebih cemerlang lagi; mungkin, ke arah dapatkan pula title 'otai IM'!

Otai IM, catzer, telah berbesar hati berkongsi... Jangan pula, anda hanya melihat sahaja!
p/s: harap-harap... okay ya catzer... :) mungkin, diletakkan di minisite tu juga ke... huhuhu... :D
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Thanks kengkawan untuk feedback yang diberikan.

copernicus,
Jgn risau mungkin sy akan gunakan juga testimoni awak nanti. Sorry tak dapat memenuhi permintaan kali ini. Tp siapa sangka kalau hati sy berubah :p

Ebook ini akan mempunyai versi-versi pendek mengandungi kemahiran advanced ataupun kemahiran-kemahiran yang lain dalam masa akan datang. Jadi sila dapatkannya memandangkan ada diantara rakan-rakan IM akan menyesal jika tidak mendapatkannya skang.
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
thx surfiddict
sanggup bersengkang mata utk menyiapkan ebook free ni.
sungguh bermanfaat dan boleh digunakan oleh newbie untuk terus melangkah kehadapan.
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
thx surfiddict
sanggup bersengkang mata utk menyiapkan ebook free ni.
sungguh bermanfaat dan boleh digunakan oleh newbie untuk terus melangkah kehadapan.
 
Top