Manual Newbie - Tutor Pemasaran Internet | Ebook Percuma WAJIB Miliki !!!

Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#1
PERHATIAN: Buat Internet Marketer Yang Tidak Boleh Tidur Malam...

ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM 80% NEWBIE YANG GAGAL MENJANA WANG DARI INTERNET KERANA TIADA LATAR BELAKANG IT?​


Bersedia! Anda akan didedahkan rahsia bagaimana anda boleh menguasai kemahiran dalam pemasaran internet yang telah diguna pakai oleh 20% newbie yang telah BERJAYA..




Dapatkan Ebook Percuma Ini Dengan Segera!!!
 
Last edited:
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#2
wah... menarik ni! catzer... boleh tak nanti saya nak bagi testimoni...
dan diletakkan di minisite tu... :)

p/s: (+) rep to you... :) tiada sebab untuk tidak...
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
1
Points
48
Offline
#5
juga telah diletakkan di ruangan "Free Download" di muka depan WC. :)
 
Joined
Sep 26, 2008
Messages
910
Likes
2
Points
18
Offline
#8
thanks catzer sbb sudi bantu newbies macam kami ni..good job..nak download dah ni catzer..;P
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#13
saya sudah baca... dan ini testimoni/review saya. :) :

A MUST HAVE!!! (jika anda serius dengan dunia perniagaan internet)

Benar kata Amirol, manual ini sepatutnya berbayar; tidak diberikan percuma...

Benar kata Ikram, manual ini bukan lagi tambahan rujukan sampah yang banyak di luar sana...

Saya pula: Saya berani mengatakan bahawa manual ini adalah rujukan yang wajib ada untuk semua para newbie (dan mungkin juga, otai IM sekalipun). Dengan syarat, yang SERIUS sahaja! Jika anda hanya mahu cuba-cuba dalam dunia perniagaan internet... saya benarkan untuk anda mencari 'sampah-sampah' lain di luar sana. Saya juga benarkan untuk anda 'bakar duit' anda dengan membeli produk-produk sampah di luar sana; jika benar anda tidak serius dan hanya mahu cuba-cuba sahaja...

Manual ini lengkap! Khususnya kepada newbie... ia bagaikan jambatan kukuh untuk anda seterusnya melakar perjalanan ke arah yang lebih cemerlang lagi; mungkin, ke arah dapatkan pula title 'otai IM'!

Otai IM, catzer, telah berbesar hati berkongsi... Jangan pula, anda hanya melihat sahaja!
p/s: harap-harap... okay ya catzer... :) mungkin, diletakkan di minisite tu juga ke... huhuhu... :D
 
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,313
Likes
2
Points
38
Offline
#14
wow.. percuma tapi sungguh berguna.. saya dah baca dah catzer, baru jer abis tadi :).. thanks..
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#15
Thanks kengkawan untuk feedback yang diberikan.

copernicus,
Jgn risau mungkin sy akan gunakan juga testimoni awak nanti. Sorry tak dapat memenuhi permintaan kali ini. Tp siapa sangka kalau hati sy berubah :p

Ebook ini akan mempunyai versi-versi pendek mengandungi kemahiran advanced ataupun kemahiran-kemahiran yang lain dalam masa akan datang. Jadi sila dapatkannya memandangkan ada diantara rakan-rakan IM akan menyesal jika tidak mendapatkannya skang.
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
#16
thx surfiddict
sanggup bersengkang mata utk menyiapkan ebook free ni.
sungguh bermanfaat dan boleh digunakan oleh newbie untuk terus melangkah kehadapan.
 
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,016
Likes
0
Points
38
Offline
#19
tq ye chubby..kekeke..aku dah baca dan aku rasa ni la ebook free paling banyak input pernah aku baca...macam full of tutorial..bagus2..

selamat maju jaya...:rolleyes:
 
Joined
Jan 23, 2008
Messages
375
Likes
0
Points
16
Offline
#20
Ye rizal kalau perkongsian ni bagus apa salahnya kalau kumpul list pun. Saya dah baca tadi ebook ni, memang bagus untuk newbie, banyak tips dan trik yang basic tapi ramai lagi tak tahu.
 
Top