mane orang dlm rawanaz ni...

Joined
Nov 28, 2009
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
#1
aku dh beli domain kt rawanaz..tp xde 1 department pon bg email kt aku..mule2 suh aku byr..pastu bile aku dh byr...trus senyap xde bls email..mmg la harge domain x mahal mane..tp duit customer dan service tolong la jaga...hope pihak rawanaz dpt bg penjelasan yg dapat memuaskan hati semua pelanggan
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#2
cuba hantar email kat rawanazstudioz@gmail.com.

ni email terakhir daripada pihak rawanaz pada 6/1 hari tu

salam faezil, maaf lewat reply.. kitorang punya email ada problem, seting spamfilter lari, so 80% dari email akan masuk ke spambox jadi kitorang tak perasan..
 
Last edited:
Joined
Aug 3, 2008
Messages
1,592
Likes
0
Points
36
Age
36
Offline
#4
takde sape2 wakil rawanaz ke kat sini?nk ty gak pasal renew domain n hosting..kalau tak jawab gak nk transfer ke tmpt lain la
 
Joined
Jun 28, 2009
Messages
1,121
Likes
0
Points
38
Offline
#5
hurm, dah tahu rawanaz macam tu kenapa masih membeli di sana... saya guna hosting rawanaz tak sampai 1 bulan... terus pindah masa tengah tahun lepas. Sebab terbaca beberapa feedback... dah la hosting unlimited...

Beli domain memang lambat sket kat sana... mungkin esok kot diorang reply klu bli tadi.. nanti bli kat godaddy je nnt bro... laju je...
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#6
hurm, dah tahu rawanaz macam tu kenapa masih membeli di sana... saya guna hosting rawanaz tak sampai 1 bulan... terus pindah masa tengah tahun lepas. Sebab terbaca beberapa feedback... dah la hosting unlimited...

Beli domain memang lambat sket kat sana... mungkin esok kot diorang reply klu bli tadi.. nanti bli kat godaddy je nnt bro... laju je...
Kalau godaddy memanglah, semua automatik terus.
Hehe
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,328
Likes
0
Points
38
Offline
#8
aku dh beli domain kt rawanaz..tp xde 1 department pon bg email kt aku..mule2 suh aku byr..pastu bile aku dh byr...trus senyap xde bls email..mmg la harge domain x mahal mane..tp duit customer dan service tolong la jaga...hope pihak rawanaz dpt bg penjelasan yg dapat memuaskan hati semua pelanggan
Beli ngan GoDaddy jer lagi murah. Dapat cepat lak tu. Automatik lagi. Siap ada coupon laks... :rolleyes:

Rajin2 ler survey syarikat lain. Kena berani untuk berubah. Jangan asyik nak bergantung ngan Rawanaz jer..
 
Joined
Nov 20, 2006
Messages
1,766
Likes
2
Points
38
Offline
#17
yg renew, yg email suruh bayar, tu semua automatik system jek...

yg pelik pasal email pun tak berjawab tu.... huhu...

alasan spam filter problem la apa la takleh terima la...

wake up la... kalo tanak niaga tutup jek la website tu...
sampaikan promosi bulan 8 ari tu pun tak turun lagik.. aish...
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#19
ohh noo! tak dpt nak transfer domain di rawanaz.
function utk disable privacy protection xda :(
mcm mana ni???
 
Top