Mana tu 13.8mil yg tesco janji bagi utk ahli club card?

Joined
Oct 7, 2011
Messages
100
Likes
4
Points
18
Offline
#1
Masa CNY, Tesco janji nak bagi 13.8mil utk club card member...
Sbb event ni, baru bini aq join Tesco club card member.
Tapi sampai skrg pun belum announce apa2 pun.
Tesco suka buat janji manis ke?
 
Joined
Jun 27, 2011
Messages
16
Likes
0
Points
1
Offline
#2
Masa CNY, Tesco janji nak bagi 13.8mil utk club card member...
Sbb event ni, baru bini aq join Tesco club card member.
Tapi sampai skrg pun belum announce apa2 pun.
Tesco suka buat janji manis ke?
eake ade masalah mcm nie, sahih ke.. hahah, belanja kat TESCO nie best, barang berpatutan.. tempat pon bersih sepanjng aku pergi TESCO.. memang dorng jage kualiti..
 
Joined
Feb 10, 2014
Messages
56
Likes
3
Points
8
Offline
#3
bende ni dpt untg, x dpat pon x rugi ape, still ade benefit dr clubcard tuh.. tp ape pon aku tak pastilah cite ni betul ke ta.. yg penting enjoy shoping kat TESCO ngn family..
 
Joined
Apr 16, 2014
Messages
112
Likes
2
Points
18
Offline
#4
ko ingat charity ke asyik nak bagi benda free kepe
budget pun tak cukup kot
 

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
58
Likes
1
Points
8
Offline
#5
ko ingat charity ke asyik nak bagi benda free kepe
budget pun tak cukup kot
HAHAHA.. Tapi TESCO ade buat ganjaran baru bagi sape yg dah ade clubcard nie, mcm ganjaran yg aku dpat tahu , dpt tawaran 30% masok Sunway Lagoon , kidzania KL 20% , Sanrio Hello kitty Town & Thomas Town, Puteri Harbour, Nusajaya yg ni pon 20% ade jugk yg lain sume 10%, bnyak lah jugak gnjaran hebat TESCO kasi, lebih kpd aktivi kekeluargaan la sng cite... heeeeeee
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
34
Likes
1
Points
8
Offline
#6
ClubCard TESCO lebih jimat skrng nie.. RM 1.00 = 1 mata CLub Card.. klau kumpul 400 mata Club card dapat RM 2.00 baucer diskaun.. dan tambah nilai tanpa cas utk Touch n Go cantik sgt lah utk aku sekeluarga.. hahaahhaa, boley la luaskan belanjaku :D kih kih kih..
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
100
Likes
4
Points
18
Offline
#7
bila start bende baru nie, aku sejak TESCO tak tunai kan janji tuh aku dah lemah nk gi sane, ahahhah.. selain kumpul baucer dgn ganjaran ape lagi yg tesco promosikan??
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
34
Likes
1
Points
8
Offline
#8
ahli Clubcard berhak mendapat satu peluang untuk mendapat hadiah ipad mini apabila mereka mendaftar untuk kali pertama..
Setiap ahli Clubcard baru berdaftar di antara 25 Februari - 2 MAC 2016 akan layak untuk peserta sekali dan berhak
memenangi satu hadiah saje..
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
34
Likes
1
Points
8
Offline
#9
ada lagi setiap perbelanjaan yang melebihi atau sekurang-2nya RM 100 akan mendapat 1 baucer percuma Sunway Lagoon Child bagi clubcard dalam tempoh mase 25 FEB - 9 MAC 2016 ..
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
100
Likes
4
Points
18
Offline
#10
wow lain macm aku dengar dia punya promosi, hahahaa, bab ipad mini tuh aku tak de rezeki lah sbb aku club card yg lame.. hahaha, yg sunway lagoon tuh mabye, hahaha.. tp klau aku rajin lah.. heee..
 

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
58
Likes
1
Points
8
Offline
#11
rugi lah tak pergi.. klau berbelanje dekat tesco dgn clubcard, bnyak tawran kau dapt, contoh kau boley dpat 5 baucer maximum dalam sehari utk member kad..
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
119
Likes
6
Points
18
Offline
#12
i dapt baucer sunway tuh minggu lepas. sbb i belnaje lebih dr RM100 so i dah pergi time wekend ngn family.. i nk bgthu, klau bwak anak-2 yg umor bawah 11 tahun dan 90 cm ketinggian saje yg akan dapt gune baucer, dan klau bayar penuh utk tiket harga dewasa, akan dapat percuma satu tiket untuk kanak-2 tp pastikan korng tunjukkan kad klub korng kat kaunter tuh. klau tak sory to say lah, hahaaa
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
34
Likes
1
Points
8
Offline
#13
ahhaaha.. memang rugi tak pergi time promosi skrng ni. klau korng mkn dekat food court tesco pon korng leh kumpul point untuk clubcard tuh, dgn tambahan 2x berdasarkan nilai yg korng belikan tuh.. tp sah sehinnga 2 mac ni je lah.. dan klau ade rezeki lebih utk korng, mungkin boley dapat hadia baucer RM 1000 yg tesco janjikan, tp utk seorng je la.. dalam mase 7 hari tuh. 25 FEB sampai 2 MAC..
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
100
Likes
4
Points
18
Offline
#14
bila bace sume ni rase semngt lah pulak.. hahahhaa!! masih sempat lagi sebelom 2 MAC nie. malam ni gi dating ngn bini kat tesco :p
 
Top