Gajet mana nak dpt free phone?

juicemaker09

freshman
Joined
Jun 11, 2013
Messages
52
Points
6
Saya usha dkt fb ramai org post dapat free phone from telco? Mcm mana cara mudah nak dpt ya? Share lah sikit telco mana yg berbaloi buat promotion mcm ni hehehe
 

rosalinda9988

freshman
Joined
Mar 26, 2013
Messages
16
Points
1
Saya usha dkt fb ramai org post dapat free phone from telco? Mcm mana cara mudah nak dpt ya? Share lah sikit telco mana yg berbaloi buat promotion mcm ni hehehe
celcom lah bang oi. Just guna dia punya postpaid plan dah boleh dpt phone for free. Iphone ada android pun ada
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
36
Points
8
celcom lah bang oi. Just guna dia punya postpaid plan dah boleh dpt phone for free. Iphone ada android pun ada
abang saya baru guna plan celcom mobile plantinum plus. Yg paling best dia dpt free iphone 7 plus woi gila ke tak gila
 

Aqilamri

freshman
Joined
Jan 17, 2020
Messages
8
Points
1
Age
20
Saya usha dkt fb ramai org post dapat free phone from telco? Mcm mana cara mudah nak dpt ya? Share lah sikit telco mana yg berbaloi buat promotion mcm ni hehehe
digi ada buat ni boss. Just subscribe to pospaid plan boleh dpt free vivo smartphone
 

Aqilamri

freshman
Joined
Jan 17, 2020
Messages
8
Points
1
Age
20
abang saya baru guna plan celcom mobile plantinum plus. Yg paling best dia dpt free iphone 7 plus woi gila ke tak gila
iphone? gila gempak hahaha jarang jarang berlaku ini iphone mahal bak hang
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
133
Points
18
digi ada buat ni boss. Just subscribe to pospaid plan boleh dpt free vivo smartphone
digi karoot je dah lah line slow buat apa nak guna plan dia hahahah. Abg aku guna digi bila main game dlm rumah je mesti line tak kuat puiii sekali dengan aku koyak main mobile legend sbb kitaorg satu team hadoiii
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
133
Points
18
iphone? gila gempak hahaha jarang jarang berlaku ini iphone mahal bak hang
celcom ni pemurah kalau ambil plan dia mcm mcm freebies dia bg huhu bonus internet quota, free calls semua hadoo
 
Top