MAN = Ranking Petik Jari >> Untuk 100 Org Sahaja

Status
Not open for further replies.
D

drcrdc1

Refer http://www.digital-reader.com/backlinks.htm

Senjata Rahsia yang akan DIBONGKAR utk 100 org sahaja

Tapi AWAS tanpa strategi yang betul..anda hanya akan kecewa

Jika sebaliknya....hasil & komen begini cuma perkara biasa sahaja

MAN_published.png



------------ Original Message --------------

From: Kaiba910 [mailto:[email protected]]
To: [email protected]
Sent: Mon, 5 Jul 2010 22:33:43 -0700 (PDT)
Subject: Teknik Bro Azman Memang Proven

Saya sebenarnya nak cuba teknik bro Azman tentang keyword melayu.
Memang tak sangka, sekejap je dah rank

--------------end of message---------------

Perlukan contoh lebih konkrit ? Klik sini dan cari result dari www.digital-reader.com

Sudah sedia ?

Boleh dapatkan RAHSIA "MAN" SEKARANG !

100 org Sahaja !
RM 10 Sahaja !


Maybank : 112184034945 (Norazman Abu Sahir)

After Sales :
Support & MAN FAQ Diberi PERCUMA bagi yg berani mencuba ***Sahaja***

Tanya kalau tak faham. TQ
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

[ Reserved for FAQ ]

Technical Questions
1. Apa benda ni ?
- Cara dapat Quality Backlinks (dari inline "Blog post" ie best BL type period !) dari 10K Blog Network

2. Yang ni buat Article ke Backlinks ?
- Sediakan article (sendiri), Spin (built-in) , Submit (with my tips) dan dapatkan Backlinks , Relax dan dapatkan Ranking dgn sendirinya

3. Maksudnya kena tulis artikel n submit ke blog network ke ?
- Tulis sendiri boleh, upah orang boleh atau sebat aje dari internet pun boleh hehe...tak kira apa cara yg penting tahu cara mengatasi duplicate content

4. Kalau pakai AMA leh apply teknik MAN gak kan?
- Takde masalah

Common Questions
1. Akaun CIMB ada ?
- Selain Maybank, cuma boleh juga guna Paypal email [email protected]

2. Report ke ?
- Bukan report tapi strategi guna MAN secara paling efektif. Kalau sudah ada Formula 3+1 tak payah beli, cuma nanti saya akan compile semua soalan MAN dan bagi free pada semua (pemilik Formula 3+1 dan pembeli dari thread ini)

3. Pakai Paypal berapa USD ?
- USD 3.15

==================
Pantun 2 kerat Orang Putih:

Traffic Is Money ?
Klik Kat Sini.........
trafficismoney.png
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

- Semua soalan sudah dijawab individually by PM @ thread update [Reserved for FAQ]
- Dan tidak seperti lain-lain post saya sebelum ini, kerana perlunya limitation maka thread ini akan ditutup tanpa notis sebaik ada 100 pembeli. Jika minat dapatkan selagi sempat

TQ
 

MohdAbdulKarim

freshman
Joined
Oct 30, 2009
Messages
465
Points
16
Payment done bro tapi via cimb, tengah hari esok baru masuk kot. Details rujuk PM.
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Aha.....salah satu senjata rahsia dah didedahkan. Nasib baik saya ada beberapa senjata lain lagi. Huhu. Rugi siapa yang tak dapatkan panduan ni dari bro Azman. Memang berbaloi-baloi
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
ni sesuai tuk ada blog doing business affiliate cam clickbank ker??
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
maksudnya kena tulis artikel n submit ke blog network ke?
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Woh bro azman kembali.. MAN ni belum try lagi.. mcm berminat.. :D
 
D

drcrdc1

Update : Semua belian sudah dihantar ke email masing-masing

Reminder:
thread ditutup tanpa notis sebaik ada 100 pembeli

============
Traffic Is Money ?
Klik Kat Sini.........
trafficismoney.png
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
BEST NI.... mesti ambik....

book 1... tghri bayau.... hahahhahahaha
 
D

drcrdc1

Semua belian hari ini setakat 6.00 PM sudah dihantar
ranking-pejam-mata.jpg
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Top