MALAYSIAN TOPSITE : promosikan web anda percuma..

code7

Senior
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,898
Points
38

Kini sudah Malaysian Topsite sudah dilancarkan di Topsite.RahsiaEbiz.Com untuk menyenaraikan pelbagai jenis web dengan PERCUMA.. Kini anda boleh hantarkan URL web anda mengikut kategori yang dirasakan sesuai. Copy paste code button ke dalam website dan ia akan mula berfungsi mengira pageviews setiap hari yang mana yang paling banyak akan dikira di ranking pertama. Promosikan apa jua web anda di sini.. its free...
 

zhafran

Senior
Joined
Feb 7, 2007
Messages
273
Points
18
takleh nak join la..kua msg error camnih

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/algeniuz/public_html/topsite/sources/sql/mysql.php on line 32

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/algeniuz/public_html/topsite/sources/sql/mysql.php on line 33

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/algeniuz/public_html/topsite/sources/sql/mysql.php on line 47

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/algeniuz/public_html/topsite/sources/sql/mysql.php on line 47

Fatal error: Database error in "/home/algeniuz/public_html/topsite/index.php" on line 43

in /home/algeniuz/public_html/topsite/sources/sql/mysql.php on line 88
 

zhafran

Senior
Joined
Feb 7, 2007
Messages
273
Points
18
wokeh dah submit 1 :D
 

Shahrul

Senior
Joined
Mar 23, 2006
Messages
838
Points
18

Kini sudah Malaysian Topsite sudah dilancarkan di Topsite.RahsiaEbiz.Com untuk menyenaraikan pelbagai jenis web dengan PERCUMA.. Kini anda boleh hantarkan URL web anda mengikut kategori yang dirasakan sesuai. Copy paste code button ke dalam website dan ia akan mula berfungsi mengira pageviews setiap hari yang mana yang paling banyak akan dikira di ranking pertama. Promosikan apa jua web anda di sini.. its free...

well aku tengok memang cantik betul topsite ko tu.... kalah aku punya heheh nak tukar lagi bentuk.... tapi usaha kau memang bagus dan kalau aku nak join pun aku rasa biarlah orang lain yang join, sekarang aku sedang sekat 50% pelawat dari melawat laman web aku.... lagipun dah tentu laman web aku antara yang teratas..... nanti aku nak masuk aku masuk.... yang penting pastikan hosting ko tu boleh cover cpu resources dan bandwidth... aku sendiri rasa kalau ada website yang power masuk mahu akaun aku suspended sebab over use resources... :p
 

code7

Senior
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,898
Points
38
ok nampaknya dah makin byk blogger yg listkan web diorang... jgn lupa copy paste code button ke laman web anda utk membolehkan pageviews dikira seterusnya menaikkan ranking web anda ke 5 web yg tertinggi...

Shahrul : pasal bandwidth ni tak jadi masalah kot.. sbb rahsiaebiz ni baru lagi.. maybe ambil masa lama lagi nak tgk perkembangan traffic.. then pasal design ni simple je.. rasanya template berlambak seh.. hhee
 

nor_5348

Newbie
Joined
Nov 17, 2006
Messages
94
Points
6
Suka masuk topsite ni. Suka tgk nombor. Cantik.
Dah register.
 

Shahrul

Senior
Joined
Mar 23, 2006
Messages
838
Points
18
hahaha nampak nya Nor punya website nombor 1 sahajalah memanjang....
 

eastmail

freshman
Joined
Feb 16, 2006
Messages
101
Points
18
[Off Topic]

Nak bertanya la,ada sesiapa tahu ke mana hilang'nya Malaysian Top Blog punya website?
 

nor_5348

Newbie
Joined
Nov 17, 2006
Messages
94
Points
6
:cool: DBZ Unite. Kame Hame Haaaaaah!!!.
 

code7

Senior
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,898
Points
38
hehe.. mmg dahsyat pageview ranking dia.. tapi still kene improve dari segi pagerank... sy ada letak PR button sebagai addons di Malaysian Topsite.. ia akan measure web berasaskan google PR.. memudahkan anda untuk monitor dari masa ke semasa PR web anda..
 

nor_5348

Newbie
Joined
Nov 17, 2006
Messages
94
Points
6
Betul tu. Walaupun Pageview tinggi tp PR 1 je. :( Camner nak tingkatkan PR?
 

Shahrul

Senior
Joined
Mar 23, 2006
Messages
838
Points
18
well pada aku page rank laman dragon tu memang rendah tetapi itu tidak bermakna visitor tak ramai dan rasanya visitor berulang yang ramai.... kalau page rank tinggi melambung tak guna juga jika visitor sedikit sahaja yang datang, dengan erti kata lain.... aku tidak percaya visitor ramai kerana page rank tinggi....

sebagai contoh, aku ada web pr 3 dan pr 5, tetapi dalan cpanel webstat yang pr 5 visitor lebih kurang separuh sahaja berbanding pr 3, so ada explanation....

kesimpulan dari aku, pr is nothing....
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
google pagerank kan ambil kira dari banyak sudut..antaranya isi website yang menarik..unik iaitu isinya adalah isi orie tidak ade disalin atau sama dengan website lain..
isi kandungan yang fresh dan kerap dikemaskini.
dan lain2 lagi...
 
Top