Malaysian Moto GP 2011

majorminor123

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
5
Points
1
oh yeah....dah dapat ticket saya ke Moto GP 2011 ni dah !!! excited-nya...RM120 kat main grandstand oi !!! nak tanya, siapa lagi akan pergi ya?
 

minzi123

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
7
Points
1
Wahh, RM120 satu ticket?! Sikit mahal la bagi saye.. Sekarang nak cari free punye ticket.. Nak pi ambil Jorge Lorenzo punye tandatangan!! Tengok wajahnya yang cute ni.. jorgelorenzo.com.. Siapa mau sponsor ticket! Hehe.. Apa-apa ticket pun boleh! :x
 

jellybean_meizi

freshman
Joined
Oct 8, 2011
Messages
9
Points
1
saya pun orang miskin takde wang beli tiket...tapi tak dapat pergi takpe, nasib baik boleh main game ni on.fb.me/qltC7e untuk ubati ketagihan saya terhadap motor racing kekez...
 

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
34
Points
8
Saye dah ikut berita mereka yg terkini di petmos.com.my/ Harap Jorge boleh bersembah dengan baik di Msia macam di Japan walaupun jatuh sakit!:-*
 

supermariojj

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
21
Points
3
Eh, kononnya Jorge Lorenzo & Ben Spies akan muncul kat KLCC pada 19 Oktober...siapa dapat sahkan berita ni?
 

evonvon

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
8
Points
1
Saye baru tengok kat FB juge.. Pasti luang masa hari tuh!! Harap boleh tangkap gambar dgn mrk!! Dah check itinery mereka kat sini on.fb.me/rcMoh8;)
 
Top