Make Money Selling Nothing on Ebay

pecot85

freshman
Joined
Jan 4, 2009
Messages
232
Points
16
Age
35
Salam...

baru-baru ini saya ada membaca satu report...


tajuk report tersebut adalah "Make Money Selling Nothing on Ebay"..

report tersebut mendedahkan cara buat duit tanpa menjual apa2 di ebay..

turut disertakan ialah tips2 dan tool yang bagus untuk menjayakannya

sesiapa yg berminat untuk mendaptkan ebook tersebut boleh PM saya atau Ym sahaja...pecot85

P/s: saya tawarkan pada harga yg berpatutan..tq
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
ebay auction thief ke? Rasanya kalu bro nk jual, baik pegi dekat WTS
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48

Anonymous89

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
128
Points
16
cam menarik jew
 

MKCuz

Newbie
Joined
Sep 15, 2006
Messages
286
Points
16
Macam "re-packaged" product. Penah baca something similar..
Tip - pakai ePN atau Pepperjam Network ;)
 

Guidefella

freshman
Joined
Mar 9, 2009
Messages
49
Points
0
ntahnye.. buat susah-susah je menjual kat sini.. pakcik google kan ade.. heh heh..
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Susah payah member bukak thread korang pulak kacau daun. ekekeke
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
rasa2nye para2 ebayer ramai yg dh tau affiliate ni..
 

amrirazali

freshman
Joined
Dec 2, 2008
Messages
163
Points
16
hahaha...korang ni..potong stim mamat tu jer..
biar la dia nak try jual..
pada aku yg dah tau bleh dpt free untung ler..
yg x tau bakal rezeki mamat ni la..
inila perjalanan biz internet..bkn mudah yer kawan2..hehehe..
pada TT semoga berjaya..
 
Top