Main Saham di Pasaran BSKL

RadiAlias

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
921
Points
0
Yg terkini sesiapa yang ingin join seminar utk pasaran singapore boleh register sini

{ http://bit.ly/1nUt22J }

dan di sana jumpa saya...saya akan ajar apa yang saya tahu dan aplikasikan di dalam pasaran Malaysia serta akan saya support sampai anda berdikari sendiri.

secara percuma bagi yang datang sahaja yer.
 
Last edited:

amer87

freshman
Joined
Jun 12, 2014
Messages
15
Points
0
perlu ada kemahiran dalam mentafsirkan pergerakan harga saham. Bukan calang2 org boleh terus trade.
 

Mr.Best

Newbie
Joined
Jun 27, 2014
Messages
449
Points
16
i pakai kentrade dari Kenanga Bank,,utk day trade brokeage minimum 0.01% only
:)
 

saifuls

freshman
Joined
Jul 16, 2009
Messages
792
Points
0
IFCAMSC.. tapi dah naik. kalau jatuh dlm jangkamasa terdekat, bagus utk beli. kalau tak jatuh.. biar kan saja
DRBHCOM. macam nak start gerak naik. dah lama jatuh.
 

cienimas

freshman
Joined
Apr 15, 2015
Messages
18
Points
1
Yang penting kene belajar asas & teknik melabur saham dulu. Cari mana2 kelas ajar saham (asas & advance). Lepas tu decide samada dalam saham ni nak jadi investor ke nak jadi trader.
 
Top