Main Saham di Pasaran BSKL

Joined
Sep 7, 2007
Messages
451
Likes
0
Points
16
Offline
Mungkin saya silap. Tapi ini cuma sharing jer. Bagi yg fresh nak jengok-jengok pasaran saham, mulakan dengan monitor top 20 stock volume selama sebulan. Lepas tu, sepanjang pemerhatian ini , kita akan dapat nampak stock yg kita familiar. Paling cantik 5 stock. Selamat mencuba. Teruskan secara konsisten, kelak nanti pasti akan datang ilham.
 
Joined
Dec 26, 2009
Messages
913
Likes
0
Points
0
Offline
Free Seminar:-
Are You Ready for the 2H Stock Market?
Venue: Bursa Malaysia, Exchange Square, Bukit Kewangan, Kuala Lumpur
Date: 24/5 (Saturday)
Time: 9.00am - 1.00pm
Speaker: Lim Sae Wai (RHB research team)
*Breakfast & Lunch is provided
Cover on 2nd half of 2014 market outlook & technical charting skills for both stock and futures
Only for 100px. first come first serve basis. left only another 20 seat
Come and join us!! PM me for seats reservation! TQ
 
Joined
Dec 26, 2009
Messages
913
Likes
0
Points
0
Offline
Yg terkini sesiapa yang ingin join seminar utk pasaran singapore boleh register sini

{ http://bit.ly/1nUt22J }

dan di sana jumpa saya...saya akan ajar apa yang saya tahu dan aplikasikan di dalam pasaran Malaysia serta akan saya support sampai anda berdikari sendiri.

secara percuma bagi yang datang sahaja yer.
 
Last edited:
Joined
Sep 7, 2007
Messages
451
Likes
0
Points
16
Offline
Adakah anda sudah mula buat stock pick. 20 top volume stock. 5 stock yg anda rasa familiar. Jadi, itulah kuda2 yg akan berlari. Selamat mencuba.
 

saifuls

freshman
Joined
Jul 16, 2009
Messages
757
Likes
0
Points
0
Offline
IFCAMSC.. tapi dah naik. kalau jatuh dlm jangkamasa terdekat, bagus utk beli. kalau tak jatuh.. biar kan saja
DRBHCOM. macam nak start gerak naik. dah lama jatuh.
 
Joined
Apr 15, 2015
Messages
16
Likes
0
Points
1
Offline
Yang penting kene belajar asas & teknik melabur saham dulu. Cari mana2 kelas ajar saham (asas & advance). Lepas tu decide samada dalam saham ni nak jadi investor ke nak jadi trader.
 
Top