Mai Secawan : Update Blog Anda

paklong

Newbie
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,307
Points
36
Cadangan saya : Letakkan link blog anda di thread ini , setiap kali anda update blog. Senang skit kita nak ziarah dan tengok perkembangan terbaru blog kawan kawan. Disamping itu kita memberi trafik sesama sendiri.

Harap anda setuju........ :)


Imej
 
Last edited:

Zuathles

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
29
Points
1
Cadangan saya : Letakkan link blog anda di thread ini , setiap kali anda update blog. Senang skit kita nak ziarah dan tengok perkembangan terbaru blog kawan kawan. Disamping itu kita memberi trafik sesama sendiri.

Harap anda setuju........ :)
maksud pak long?
x faham..:confused:
________________________

Inthulcavero
Watch anime online!
 
Last edited:

fazbiz

Newbie
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,061
Points
38
Age
36
betul ke cara saya tu?
setiap kali update post kat thread ni kan?
kalo salah tolong tunjukkan...
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Nk letak link post terbaru kat sini boleh juga. Tp lebih baik subcribe feedburner blog tu.
 

IITS - Faizal

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
54
Points
6
Wahhh...nice thread! ;)

Ok..di sini saya nak kongsi blog terbaru saya - [email protected] - URL: faizal.iits.com.my.
Jemput la datang yea..klu ada apa2 komen dan cadangan, anda memang dialu-alukan :)
 

nurjannah

Newbie
Joined
Aug 16, 2008
Messages
616
Points
16
thanxs paklong coz buka thread ni..jemput bertandang ke blog saya..smg perkongsian di sana dpt memebri sedikit sebanyak ilmu.yang baik di ambil, yang buruk di tinggalkan (^_^)
 

IITS - Faizal

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
54
Points
6
Wahhh...nice thread! ;)

Ok..di sini saya nak kongsi blog terbaru saya - [email protected] - URL: faizal.iits.com.my.
Jemput la datang yea..klu ada apa2 komen dan cadangan, anda memang dialu-alukan :)
Eh lupa nk bgtau, ni article terkini saya:
Internet: Bagaimana untuk setup connection Streamyx?

Lain-lain artikel:
# Print Screen In A Better Way
# Free Backup Tools: SyncBack
# Panduan Asas Adsense
# Basic SQL Queries
# Bagaimana untuk install printer di dalam LAN?
# Penggunaan IP Proxy: Pengenalan
# Panduan Memilih Web Hosting

Anda juga boleh mengikuti Twitter saya di: twitter.com/IITSMalaysia

Waiting for u! ;) Klu nk senang, click ajer pada link signature saya.

Thanks.
 

Duit Internet !

freshman
Joined
Sep 3, 2009
Messages
854
Points
0
Top