Mahu dapatkan 6 pack???? Nie ade tips

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
lagi 1 yg ak rase tt terlupe

semangat/keazaman/disiplin

mende ni kalau xd mmg x akan jd la even 2 packs tu
 

bata

freshman
Joined
Dec 9, 2008
Messages
35
Points
6
Age
36
lagi 1 yg ak rase tt terlupe

semangat/keazaman/disiplin

mende ni kalau xd mmg x akan jd la even 2 packs tu
hehe tu mesti mao ada...kalo aku, aku terapkan konsep 3D....
Drive, Dedication, Determination


Chow
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
lagi 1 yg ak rase tt terlupe

semangat/keazaman/disiplin

mende ni kalau xd mmg x akan jd la even 2 packs tu
mmg betul bro..kalu xde tue sume...x mnjadi r..hehe
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
hehe tu mesti mao ada...kalo aku, aku terapkan konsep 3D....
Drive, Dedication, Determination


Chow
betul tue bro bata...cuma nk jadikan 4D drive,dedication.determination and lastly diet..hehe
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
on je :D tapi sy newbie lagi hehehe
 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
Buat je ebook tu bro.Kalau benar2 berkesan dan efektif,saya juga akan menjadi pembelinya nanti..hehe
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
918
Points
16
Age
30
ko wat je ebook tu bro.. 4 minggu je eh diperlukan utk dapatkan six packs.. akan aku grab...
 
Last edited:

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
ok mcm nie aku dlm perjalanan nk wat ebook nie...baru 5 m/s..aku xkan ckp pnjg lebar dlm ebook tue..ebook tue lbh kpd panduan dan " straight to the point ". setelah mengkaji ebook2 mat saleh yg aku beli 3 thn lps, mmg panduan yg aku buat nie yg pertama sekali di malaysia. so, korang ade idea ape lg yg aku nk letak ebook tue..sbb kandungan yg aku letak pendek..harga permulaan rase nye aku bg rm 10..spesel tuk korang sume
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
saya pun nk gak :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
bg sesuatu yg ade kaitan cam tips pemakanan, jadual latihan, motivasi etc :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
bg sesuatu yg ade kaitan cam tips pemakanan, jadual latihan, motivasi etc :D
mmg plan dh spt yg bro cadangkan..hehehe
 

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
918
Points
16
Age
30
ok mcm nie aku dlm perjalanan nk wat ebook nie...baru 5 m/s..aku xkan ckp pnjg lebar dlm ebook tue..ebook tue lbh kpd panduan dan " straight to the point ". setelah mengkaji ebook2 mat saleh yg aku beli 3 thn lps, mmg panduan yg aku buat nie yg pertama sekali di malaysia. so, korang ade idea ape lg yg aku nk letak ebook tue..sbb kandungan yg aku letak pendek..harga permulaan rase nye aku bg rm 10..spesel tuk korang sume
haha..aku pun tak tau nak kasi idea ape.. yg aku tau aku nak try panduan ko tuh.. panduan ko tu sesuai utk abs je ke? chest shoulder dan lain2 sesuai sekali tak?
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
haha..aku pun tak tau nak kasi idea ape.. yg aku tau aku nak try panduan ko tuh.. panduan ko tu sesuai utk abs je ke? chest shoulder dan lain2 sesuai sekali tak?
xde mslh bro..ebook aku nie x fokus pada abs sahaja...tp melibatkan semua bahagian otot badan...nnt kan pelancaran nye :)
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
teringin sangat.. buat masa ni baru ada 1 pack jer.. besar la jugak.....
hehe..xpe bro..insyallah setelah bro ikut panduan nie nnt..kurang lh sket mslh 1 pack tue :)
 
Top