MAGICBLUE HABBATUS SAUDA DAN BARANGAN PENJAGAAN KESIHATAN MAGICBLUE

mizan77

freshman
Joined
Dec 10, 2011
Messages
23
Points
1

Produk MAGICBLUE :​

Fungsi ke lima-lima produk ini sangat menakjubkan ⤵️⤵⤵

1 .NaturalDeodorant ⏩ Deodorant Magic Blue, ramai yang dah lupa bau ketiak sebelum ni macamana. Bau hilang, ketiak dah tak gatal, pakej boleh cerahkan ketiak, hapus bau kasut bau kaki lagi. Wow sangat kan

2 .Showergel BidaraDanRose ⏩ guna shower gel ni, bintik-bintik merah, ruam & allergic di badan pun makin hilang, bau badan wangi, pakej kulit semakin cerah & lembut bak sutera

3 .Natural Pomade ⏩ guna Pomade Magic Blue ni, buatkan rambut lagi lebat, hitam bersinar, dan kelemumur pun hilang. Pakej rambut semakin sihat & wangi sepanjang hari.

4 .MagicBlue Habbatussauda ⏩ amalkan habbatus sauda, ramai yang telah dibantu meningkatkan perjalanan darah, melawaskan penghadaman serta membantu meningkatkan sistem imunisasi badan dan macam-macam lagi

5.MinyakAnginBidaraAromaterapi ⏩ Asbab guna Minyak angin ni lenguh badan hilang, pening kepala dan perut memulas pun cepat pulih. Kalau anak-anak selesema dan batuk pun boleh guna tau. Sangat diperlukan waktu kecemasan dan bau harum semerbak seperti gula-gula.

Sesuai untuk lelaki & perempuan.
Boleh diguna oleh seisi keluarga.

*Free postage

respond pantas boleh direct contact :

www.wasap.my/60123691695/magicblue

IMG-20210615-WA0001_1623769741446.jpg
IMG-20210615-WA0000.jpg
IMG-20210525-WA0007.jpg
IMG-20210604-WA0001.jpg
IMG-20210613-WA0012.jpg
IMG-20210613-WA0013.jpg
IMG-20210613-WA0014.jpg
IMG-20210614-WA0001.jpg
IMG-20210611-WA0001.jpg
IMG-20210614-WA0002.jpg

Post automatically merged:

jom amalkan makan habatus sauda rutin harian ...
IMG-20210527-WA0002.jpg

Post automatically merged:

DEO.jpg

Post automatically merged:

SHAMP.jpg

Post automatically merged:

0562419001608104420productgroupimage111383-819x866.jpeg
Habb-350x450.jpg

Post automatically merged:

a7e21b62aee123f7e501a63443c964d5.jpg
 
Last edited:
Top