Dalam Negara Maggi promote judi?

klsa56

freshman
Joined
May 30, 2011
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#21
Tapi dari apa yang aku baca maggi ni macam tak salah pape pon... Sibuk cakap orang sana-sini buat salah, rupanya diri sendiri curi qr code..... buat malu je lah
 

NameTag

freshman
Joined
Apr 26, 2018
Messages
28
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#22
Tapi dari apa yang aku baca maggi ni macam tak salah pape pon... Sibuk cakap orang sana-sini buat salah, rupanya diri sendiri curi qr code..... buat malu je lah
tu la tu. lepas tu dah kantoi masih lagi pakai qr code curi tu macam takde pape. sampai sekarang.. takde apa2 tindakan pun nak buat. teruk2
 
Joined
Oct 9, 2018
Messages
27
Likes
2
Points
3
Age
26
Offline
#23
Tak settle2 lg ke isu qr code ni?? ape nk jadi dgn company BESAR ni?? Seriousla isu kecik qr code ni pon takes time utk settle. Diorang ni sengaja nk ulang kesilapan Tealive dlu guna intellectual property orang tanpa izin/lesen. Plus aku rasa diorang ni bnyk sgt masalah menimpa. Dr dlu kes plumbum la, pastu kes qc tak konsisten smpai orang komplen tak dpt serbuk bagai. Bila dah bnyk sgt kes membukit tu yang tak boleh nk settle lol
 
Joined
Sep 13, 2011
Messages
27
Likes
0
Points
1
Offline
#25
Tak settle2 lg ke isu qr code ni?? ape nk jadi dgn company BESAR ni?? Seriousla isu kecik qr code ni pon takes time utk settle. Diorang ni sengaja nk ulang kesilapan Tealive dlu guna intellectual property orang tanpa izin/lesen. Plus aku rasa diorang ni bnyk sgt masalah menimpa. Dr dlu kes plumbum la, pastu kes qc tak konsisten smpai orang komplen tak dpt serbuk bagai. Bila dah bnyk sgt kes membukit tu yang tak boleh nk settle lol
Ada jugak kes lain. Jumpa cacing dlm Milo la. Not to mention that Milo is so very unhealthy. And then, benda2 pelik2 dlm packaging Maggi diorang la. Tp skang ni yg hot isu qr code ni la. Dengan plumbum tu ha. Betul la tu, bila asyik tangguh nk settle kan masalah, mcm ni la jadi nya, last2 satu pon tak settle
 
Joined
Oct 9, 2018
Messages
27
Likes
2
Points
3
Age
26
Offline
#26
Ada jugak kes lain. Jumpa cacing dlm Milo la. Not to mention that Milo is so very unhealthy. And then, benda2 pelik2 dlm packaging Maggi diorang la. Tp skang ni yg hot isu qr code ni la. Dengan plumbum tu ha. Betul la tu, bila asyik tangguh nk settle kan masalah, mcm ni la jadi nya, last2 satu pon tak settle
Weh serious la ada isu lain?? aku ingat kes plumbum dgn qr code ni je omg.. Hopefully Nestle boleh up la diorang punya qc. Company lain semua kedepan, takkan nk kebelakang pulak. Dah nama pon mnc. Mula2 Maggi dgn Milo kan. Lepasni apa pulak yg terjejas? Susu lembu diorang?? +Voodoo+
 
Top