Macam mane?

Joined
Jun 15, 2006
Messages
511
Likes
1
Points
18
Offline
#2
hmm,

... macam maner kita nak tarik grafic masuk ke website yang kiter buat.....
ni nak tarik TRAFIK (traffic) ke nak tarik GRAFIK (graphic)?

'Tarik grafik' tu tak bolehlah, sebab byk site ada copyright so kena pakai stock photo untuk grafik. Tak boleh main-main tarik je grafik dari website orang lain utk letak ke website sendiri.

Nak tarik trafik tu byk cara. Sila klik SEARCH kat Forum ni dan cari thread atau posting tentang 'SEO' dan 'trafik' dan seumpamanya.
 
Top