Macam mana nk dapat tiket siti murah

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
164
Points
18
kawan aku ni memang suka gila dengan siti nurhaliza so dia ada dengar dari org lain tiket siti still ada lagi so dia nk tiket tu tapi harga memamg mahal laa so aku nk carikan dia tiket murah concert siti aku rasa minggu depan kot concert tu , so aku nk bgi tiket tu sebagai hadiah hari jadi dia mggu depan tapi kat mana nk cari tiket murah atw free
 

ling123

junior
Joined
Feb 10, 2014
Messages
57
Points
8
rsanya esok ada meet&greet Joe Flizzow and Sonaone Blue Cube Pavilion pkul 8 pm kt situ maybe boleh dapat tiket free
 

mikke87

freshman
Joined
Sep 2, 2011
Messages
61
Points
6
betulka esok wahhh bestnya tapi mmg boleh dpt tiket free ke???
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
134
Points
18
ko boleh laa bagi hadiah kt kwn ko sng2 bwak dia pergi esok kt pavilion blue cube mna tahu tiket free sbg hadiah
 

yewtff

freshman
Joined
May 23, 2013
Messages
7
Points
1
yaa my freind pon ada ckp tadi psl nie yg esok ada meet&greet Joe Flizzow and Sonaone at Blue Cube Pavilion
 

farhanplay

freshman
Joined
Mar 16, 2016
Messages
4
Points
1
Age
30
ok baru baca harini sebaik laa ptg nk sgt dptkn tiket tu tapi klw satu mmg harapan nak pergi
 
Top