MACAM MANA NAK PROMOTE WEB SITE

whitelim

Senior
Joined
Jan 9, 2007
Messages
557
Points
18
Laksanakan teknik Value Exchange,Image Search,Local Search,Video Search dan Build Free Traffic.

Jika dijana teknik-teknik ini....dengan betul nescaya kunjungan kewebsite kita akan bertambah.
 

moyus

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
65
Points
0
Laksanakan teknik Value Exchange,Image Search,Local Search,Video Search dan Build Free Traffic.

Jika dijana teknik-teknik ini....dengan betul nescaya kunjungan kewebsite kita akan bertambah.

ha..bagus, terlupa pula pasal image search ngan video search..thanks for reminding me..hehe
 

syedakmal

Senior
Joined
Sep 1, 2009
Messages
1,571
Points
38
saya setuju. byk cara nak tingkatkan traffic ke blog. artikel yang bekualiti akan buat pembaca dtg balik ke web anda. usaha untuk letakkan web anta teratas dalam search engine.

check out my website. good day!
 

IITS - Faizal

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
54
Points
6
hm,macam2 da otai expertist kite bagi..;)
untuk saya,link saya banyak dtg dari youtube..mmg berkesan.hehe
 
S

Syracusex

faizal ada cara2 dia? tunjuk ajar sikit pada kami semua yang newbie ni :D
 

evahelpus

freshman
Joined
Nov 14, 2009
Messages
1
Points
0
Hello everybody!

My name is Eva, I live in Scottsdale, AZ.

I am here to network / interact with other people for sharing knowledge, discussing ideas, seeking advice, find business partners & the like.

Regards,
Eva
 

amhypro

freshman
Joined
Jun 25, 2010
Messages
85
Points
0
Ada banyak cara untuk mendapat manusia sejagat dalam kominiti world wide web untuk mengunjungi website kita. Ada cara yang halal ataupun haram dan cara betul atau tak betul. Bukan saja manusia yang kita nak jemput tapi labah-labah atau giant robots dari search engines pun kene. Merajuk pulak nanti, abis diaorang pulaukan website kita. Jadi website kita wajib "SEO optimized" kalau operasi kita dalam tak termasuk dalam RM9.

Tapi cara yang terpantas dan operasi kita di cover oleh Bin Laden Corporation, guna Adwords. Bukan saja ia pantas macam kilat tapi pengunjung yang datang pun memang dah ada hajat nak pinang anak kita (kalau ada anak dara kat rumah), iaitu chances dia nak beli itu, tinggi peratusannya.

Untuk nak capai ini semua, kita kene buat research yang terperinici dulu, sama seperti nak menghadapi malam pertama dimana kene pastikan semua "baik-baik" belaka. Kalau salah teknik, boleh mengalami satu bencana alam yang dasyat.

Sekian.

justman
Adwords memang salah satu cara yang terbaik tuk iklankan produk, tapi saya baru dapat tau dimana adwords macam ada satu virus dimana iklan kita dklik secara auto oleh virus2 tersebut (bukan visitor la yang klik iklan tu), jadi sedikit merugikan kos pengiklanan kita. Tapi tetap yang terbaik la setakat ni pada pengetahuan saya. Saya pon tak berapa pasti kesahihan maklumat ni. Tapi dari pengalaman saya, iklan saya banyak klik tapi takder yang lawat web saya...
 

Attachments

  • Hyprobulk 2.jpg
    42.7 KB · Views: 81
Last edited:

fauziahmad

Newbie
Joined
Nov 18, 2007
Messages
560
Points
16
Bukan semudah yang di perkata dalam promosi di internet, kita perlu banyak ilmu dan teknik. Kita perlu ambil masa dalam membuat kerja ini.

Teknik saya ialah guna alat perangkap, apakah alat tersebut, lihat link merah
 

code7

Senior
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,898
Points
38
Adwords memang salah satu cara yang terbaik tuk iklankan produk, tapi saya baru dapat tau dimana adwords macam ada satu virus dimana iklan kita dklik secara auto oleh virus2 tersebut (bukan visitor la yang klik iklan tu), jadi sedikit merugikan kos pengiklanan kita. Tapi tetap yang terbaik la setakat ni pada pengetahuan saya. Saya pon tak berapa pasti kesahihan maklumat ni. Tapi dari pengalaman saya, iklan saya banyak klik tapi takder yang lawat web saya...

u x tweak adwords campaign dgn betul... spttnya setting ads tu hanya utk search engines sahaja dan elakkan setting network.. kendian focus kepada keyword yang mempunyai ctr tinggi...

so far aku dah guna adwords dgn baik buat masa ini.. dgn 1 click bernilai RM0.18 telah menjana sales yang untungnya RM50.00 ... ini satu kelebihan buat mereka yang tau mcm mana nak 'beating adwords'
 

amhypro

freshman
Joined
Jun 25, 2010
Messages
85
Points
0
u x tweak adwords campaign dgn betul... spttnya setting ads tu hanya utk search engines sahaja dan elakkan setting network.. kendian focus kepada keyword yang mempunyai ctr tinggi...

so far aku dah guna adwords dgn baik buat masa ini.. dgn 1 click bernilai RM0.18 telah menjana sales yang untungnya RM50.00 ... ini satu kelebihan buat mereka yang tau mcm mana nak 'beating adwords'

Elakkan setting network? macam mana tu? boleh terangkan sikit? Adakah pada bahagian network tu just klik "Search"? Display Network?
 

ono

freshman
Joined
Jul 21, 2010
Messages
27
Points
0
PPC memang handal beb, tapi kena la wat kajian sikit.. takleh main letak jer keyword, teknik pun mau betul, salah satu contohnya kepala, and body iklan mesti mau ada keyword..

p/s sekadar yang termampu...#:-S
 

ferus

freshman
Joined
Jul 29, 2010
Messages
60
Points
0
senang je ko masuk lah forum perkenalkan barangan kau kat situ, orang xkenal ko mcm mana kan jual barang,, selamat mencuba
 

whyseee

freshman
Joined
Nov 27, 2010
Messages
77
Points
0
Kini dah ada banyak free viral traffic tool kat luar. Cuma perlu google sahaja. Free tak payah bersusah-susah. Jimat masa, jimat duit.
 
Top