macam mana nak iklan banner kat wc

norazhar

freshman
Joined
Jun 30, 2011
Messages
130
Points
0
kena ada budget untuk iklan yang berbayar..
pastikan produk yg mantop..
 

majingemuk

freshman
Joined
Oct 27, 2009
Messages
104
Points
0
Lagi pasal iklan banner di WC..

Kalau form tak berfungsi & tak dapat buat pembayaran
online secara automatik, bayarlah secara manual..

Langkah 1 : Semak Bajet Iklan Anda
Jumlah Bayaran Yg Dikenakan:
Untuk Ahli Biasa - USD7 / RM21 Seminggu
Untuk WC Premium - USD 2.30 / RM7 Seminggu

Nota: Decide dulu berapa lama nak iklan..

Langkah 2 : Buat Pembayaran Manual
Dah decide berapa lama nak iklan dan dah kira jumlah
bayaran iklan banner anda, buat pembayaran
secara manual ke salah satu akaun berikut:

Bank dan Nombor Akaun :
Maybank - 562021605174 (Akaun : Shuth Network)
Bank Islam - 12029020241421 (Akaun : Mohd Suhaimy Abu Bakar)
CIMB - 12180079689520 (Akaun : Siti Norhafezah Bte Maarop)

Nota: Lps dah byr, simpanlah bukti pembayaran anda sama ada
dlm bentuk screenshot ke pdf ke sbgnya ke..

Langkah 3 : Maklumat Banner & Bukti Pembayaran

Klik link ni ->> http://www.wangcyber.com/forum/sendmessage.php

Submit form ikut format berikut:



Kalau semuanya ok, iklan anda akan diapprove & dipaparkan
ikut tarikh mula iklan..


Lagi Sedikit Nota Penting!

Kalau URL Website anda terlampau pjg spt url thread WTS
anda di WC, sila pendekkan url tersebut di bit.ly /tinyurl.com
atau sbgnya terlebih dulu sbb masalah teknikal..

Harap post ini membantu.. ;)

Terima kasih ketua kampung, info yg sgt membantu..
 

khairulmkn

freshman
Joined
May 18, 2007
Messages
150
Points
16
Age
45
macamana nak letak iklan percuma ye:">
 

syurga

freshman
Joined
Aug 14, 2008
Messages
16
Points
1
ada thread ni bagus juga barula aku faham nak pasang banner macam mana:D
 

Duran2sun

freshman
Joined
Nov 29, 2011
Messages
17
Points
0
Mod tak uruskan banner.. Admin yg uruskan & approve iklan banner..
 
Joined
Jun 16, 2012
Messages
9
Points
0
Bebaru ni aku ada bukak thread pasal nak iklan banner kat left side bar WC..

Tapi mungkin sekarang thread tu dah tak ada..

Aku kompius lg mcm mana nak iklankan banner kat WC

Sebabnya bila aku submit nak buat payment ada error keluar..

So, ada sesiapa yang boleh terangkan dgn lebih lanjut pasal ni..

Atau bro shuth sendiri :D

Jasamu dikenang :D

TQ

nak buat banner pun saya tak tau. huhu. ada sesape boleh ajar?
 
Top