macam mana nak iklan banner kat wc

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Bebaru ni aku ada bukak thread pasal nak iklan banner kat left side bar WC..

Tapi mungkin sekarang thread tu dah tak ada..

Aku kompius lg mcm mana nak iklankan banner kat WC

Sebabnya bila aku submit nak buat payment ada error keluar..

So, ada sesiapa yang boleh terangkan dgn lebih lanjut pasal ni..

Atau bro shuth sendiri :D

Jasamu dikenang :D

TQ
 

Ketua Kampung

Newbie
Joined
May 16, 2010
Messages
153
Points
0
Lagi pasal iklan banner di WC..

Kalau form tak berfungsi & tak dapat buat pembayaran
online secara automatik, bayarlah secara manual..

Langkah 1 : Semak Bajet Iklan Anda
Jumlah Bayaran Yg Dikenakan:
Untuk Ahli Biasa - USD7 / RM21 Seminggu
Untuk WC Premium - USD 2.30 / RM7 Seminggu

Nota: Decide dulu berapa lama nak iklan..

Langkah 2 : Buat Pembayaran Manual
Dah decide berapa lama nak iklan dan dah kira jumlah
bayaran iklan banner anda, buat pembayaran
secara manual ke salah satu akaun berikut:

Bank dan Nombor Akaun :
Maybank - 562021605174 (Akaun : Shuth Network)
Bank Islam - 12029020241421 (Akaun : Mohd Suhaimy Abu Bakar)
CIMB - 12180079689520 (Akaun : Siti Norhafezah Bte Maarop)

Nota: Lps dah byr, simpanlah bukti pembayaran anda sama ada
dlm bentuk screenshot ke pdf ke sbgnya ke..

Langkah 3 : Maklumat Banner & Bukti Pembayaran

Klik link ni ->> http://www.wangcyber.com/forum/sendmessage.php

Submit form ikut format berikut:

Url Website:
URL Banner :
Tarikh mula iklan :
Tempoh :

Bukti Pembayaran :

Kalau semuanya ok, iklan anda akan diapprove & dipaparkan
ikut tarikh mula iklan..


Lagi Sedikit Nota Penting!

Kalau URL Website anda terlampau pjg spt url thread WTS
anda di WC, sila pendekkan url tersebut di bit.ly /tinyurl.com
atau sbgnya terlebih dulu sbb masalah teknikal..

Harap post ini membantu.. ;)
 

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Atau lebih senang contact je bro Shuth..

Dia siap nak isi borang lagi untuk anda

Dia memang friendly fire :D
 

Shakira Yusof

freshman
Joined
Nov 26, 2010
Messages
36
Points
0
nak cuba la nanti...
 

Renzo

freshman
Joined
Mar 30, 2009
Messages
49
Points
0
promote link affiliate pun bulih la ni. (rm21 hm.....)
 

aidaq

freshman
Joined
Sep 13, 2009
Messages
2
Points
0
actually saya da masalah macam tu... maklumlah org baru...
 

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
Best info ini cuma mcm mana nak tahu kalau bila ada slot yg kosong. Biasanya limit untuk buat pengiklanan ini berapa lama? Thanks.
 

permata bonda

freshman
Joined
May 25, 2011
Messages
18
Points
0
Boon...tlg beri maklumat tentang Blogger Yang Mempunyai Lebih 100 Unique Visitor Sehari,tk...
 

nsdder

freshman
Joined
Jun 23, 2011
Messages
156
Points
0
kalau daripada cj.com banyak iklan yang boleh dicopy paste je. mudah semudah a.b.c
 

jejakaduit

freshman
Joined
Jul 16, 2011
Messages
11
Points
0
Ok, Info tersebut cukup bagus untk org baru sperti saya
 
Top