Macam mana nak create Pool ya?

OsmanAdnan

Senior
Joined
Sep 26, 2008
Messages
921
Points
18
Mata dah ngantuk ni tapi still jugak nak menghangatkan lagi WC ni..:D

Warga WC sekalian..saya nak tanya ni..Camne nak create pool ek kat ruangan survey tu?Maaf mod kalau dah ada thread yg bertanya pasal ni..Kalau dah ada thread bincangkan pasal ni, sila bagi link ke thread tu ya..Saya dah cari tapi tak jumpa thread yg bincangkan camne nak create pool ni..Kalau belum ada lagi, elok kita bincangkan sebab saya rasa ramai newbie macam saya ni yang tak tahu nak gunakan function survey tu..Rugi tak guna function survey ni woo..:rolleyes:

Harap dapat membantu..Yosh nak tido lak..:p
 
Top